STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 54' και να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Ο Αστέρας προηγήθηκε, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός εκεί που έπρεπε.

Και οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να χάσουν και τελικά τα... κατάφεραν! Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 16΄με τον Πουλίδο, ο Ατρόμητος απάντησε στο 54' με τον Καρελή και έφυγαν όλοι χαρούμενοι από το γήπεδο της Τρίπολης.

Για ποιότητα -σίγουρα- δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Για σημαντικές φάσεις και ένα ενδιαφέρον ματς, όμως, μπορούμε να κάνουμε λόγω, καθώς και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουν φάσεις και να πετύχουν εντέλει δυο γκολ.

Μικρή η διαφορά των δυο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα, μετά το τέλος του ματς, με τον Αστέρα να έχει έξι πόντους και τον Ατρόμητο πέντε.

Συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Λαδάκης, Κρις, Ρουμπίλ (26' Λαμπρόπουλος), Καρέρα (82' Ρίος), Μάρτινς, Αράς (72' Φορτούνης), Πουλίδο, Ρομπέρτο.

Ατρόμητος: (Δώνης):
Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Βινιάλ (80' Μελισσάς), Ολιβέιρα, Καραλής (66' Σφακιανάκης), Μπρίτο, Σαγκανόφσκι (74' Καμαρά), Περόνε

Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Α. Καρατζίκας, Π. Κωστάρας
Κόκκινες:
Κίτρινες: 8' Ρούμπιλ, 26' Φυτανίδης, 54' Καραλής, 79' Βινιάλ
Σκόρερ: 16' Πουλίδο, 54' Καρελής

Ευτυχώς που μπήκε γκολ

Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μπαστία, Μπαρτολίνι και Αργυρόπουλου. Έτσι, παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό του 4-1-4-1. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Πουλίδο-Φυτανίδης, δεξιά ήταν Ρούμπιλ και αριστερά ο Ουριμπάρι. Μπροστά από τα στόπερ ήταν ο Λαδάκης. Το κέντρο απάρτησαν οι Μάρτινς με τον Καρέρα. Στην αριστερή πλευρά ήταν ο Αράς, ενώ δεξιά εναλλάσσονταν ο Κρις-Ροζέριο, ο Ρομπέρτο ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης θέλησε να προφυλάξει τον Καμάρά, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό την κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ενώ δεν είχε στην διάθεσή του τους Νάστο και Φαβάλι. Οι Μπαζίνσκι, Σαμπού, Βινιάλ (ντεμπούτο με τον Ατρόμητο) και Μαρτσέλο Ολιβέιρα συμπλήρωσαν την τετράδα στην άμυνα.

Στη μέση του κέντρου παρατάχθηκαν οι Σαρμιέντο-Νεμπεγλέρας, με τον Μπρίτο να είναι αριστερά και τον Καραλή δεξιά. Στην επίθεση ήταν οι Σαγκανόφσκι-Περόνε.

Με την έναρξη του ματς, οι δυο ομάδες θέλησαν να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν. Ο μεν Αστέρας έδειξε ότι θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ ο Ατρόμητος περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα τους γηπεδούχους.

Στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν πρώτοι την αντίπαλη εστία, αλλά ο Σαμπού δεν μπόρεσε να μπει στην τροχιά της μπάλας και να αξιοποιήσει την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα.

Τα αποτελέσματα στην ψηφοφορία, στην ερώτηση "Ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη", από το live του ματς:

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1



Ο ρυθμός στην αναμέτρηση ήταν αργός, δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς και οι δυο ομάδες έδειχναν αρκετές νευρικές στην τελική πάσα. Ο Ρούμπιλ πήρε στο 8ο λεπτό έγινε ο πρώτος παίκτης που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (23ο) αναγκάστηκε να παραχωρήσει την θέση του στο Λαμπρόπουλο, όταν σε μια φάση πάτησε άσχημα στο έδαφος.

Στο 12ο λεπτό ου Μπαζίνσκι παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Ντεγκρά. Ο Πολωνός έκανε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα, τερματοφύλακας του Αστέρα βγήκε από την εστία του και προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το κεφάλι. Όμως, δεν έκανε σωστό υπολογισμό, με αποτέλεσμα εκείνη να περάσει από πάνω του. Για καλή του τύχη δεν την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Εκεί που η ομάδα του Δώνη έδειχνε να απειλεί, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Ο Μάρτινς εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Πουλίδο, πηδώντας ψηλότερα απ' όλους έκανε το 1-0 με το κεφάλι.



Στο 28ο λεπτό, ο Ατρόμητος θέλησε να απαντήσει γρήγορα, όμως, το σουτ του Μπρίτο από την πάσα του Σαγκανόφσκι πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντεγκρά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν. Σε μια αντεπίθεση τους ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε τον Περόνε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ.

Σε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα στο 30', ο Μάρτινς τσίμπησε ωραία την μπάλα από τον Σαμπού, που έκανε λάθος εκτίμηση και βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη. Το πλασέ του μεσοεπιθετικού του Αστέρα απέκρουσε ο Μιχαηλίδης, που στη συνέχεια έκανε εντυπωσιακό πέταγμα σε σουτ του Κρις.



Η επόμενη αξιόλογη φάση ήρθε από τον Σαγκανόφσκι. Ο επιθετικός του Ατρομήτου έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά στον Περόνε μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αργεντινός παρόλο που πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος την έστειλε στην αγκαλιά του Ντεγκρά.

Στο 40', ο Αστέρας προσπάθησε να "πιάσει στον ύπνο" για δεύτερη φορά την άμυνα του Ατρομήτου. Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Αστέρα, ο Σαρμιέντο έδιωξε λάθος μέσα στην περιοχή του, η μπάλα κόντραρει χτύπησε στο δοκάρι του Μιχαηλίδη.



Το ημίχρονο έκλεισε με τα τελευταία λεπτά να θυμίζουν περισσότερο "μάχη" από ποδόσφαιρο, αφού υπήρξαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Άστραψε ο Καρελής

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι καλύτερος από τον Ατρόμητο. Η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε το ένα λάθος μετά το λάθος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι παίκτες του Δώνη να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και να την κυκλοφορήσουν και να επιτεθούν μεθοδικά.

Ο Αμπάρκιολης έκανε σημαντικό λάθος εις βάρος του Ατρομήτου στο 52', όταν ο Μπρίτο σήκωσε την μπάλα για τον Περόνε μέσα στην περιοχή του Αστέρα. Ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σήκωσε το πόδι ψηλά και χτύπησε τον Αργεντινό, με τον διαιτητή ωστόσο να μην σφυρίζει κάτι.

Ο Καρελής, όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του νωρίς (54') στην επανάληψη. Μετά από σύγχυση μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο από τα αριστερά ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Καρέλης με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι.



Μετά το γκολ του Ατρομήτου, υπήρξε η αισιοδοξία ότι θα δούμε ένα καλύτερο ματς, συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Ο ενθουσιασμός μας, όμως, κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Ο διαιτητής παρά τα χτυπητά του λάθη, προσπάθησε να αφήσει αρκετά φάουλ, ώστε να υπάρχει ένας ρυθμός στο ματς - μάταια.

Η είσοδος του Καμαρά στον αγωνιστικό χώρο στο 75' πήγε να αλλάξει κάπως τα πράγματα, αλλά μη φανταστεί κανείς ότι παρακολουθήσαμε και υπερθέαμα. Απλά, ο Ατρόμητος είχε τη διάθεση να πιέσει και να πάρει το ματς, αλλά δεν κατάφερε να έχει διάρκεια στον ρυθμό του. Αποτέλεσμα από το πρέσινγκ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 79', μετά την προσπάθεια του Μπρίτο να μπει στην περιοχή, να σουτάρει και να υποχρεώνει τον Ντεγκρά σε απόκρουση.

Τελευταία εικόνα από το ματς είναι αυτή με τον Αστέρα Τρίπολης να πιέζει, αφού όσο κυλούσε ο χρόνος οι 22 ποδοσφαιριστές έδειχναν να είναι ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ