STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να είναι αισθητά καλύτεροι.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές οι απουσίες.. Ισόβαθμοι στην κατάταξη με την παράδοση να είναι υπέρ του Ηρακλή που δεν έχει γνωρίσει την ήττα από τον Αστέρα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Σούπερλίγκα.

Ο Αστέρας δείχνει ευάλωτος στην έδρα του αφού σε τρία ματς έχει ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ ο Ηρακλής παραμένει με μία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα από την Καβάλα.

Aστέρας Τρίπολης(Βαγγέλης Βλάχος):
Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι(41' Ορόθκο), Λαδάκης, Κονσεισάο(70' Μπαστία), Αράς, Καρέρα, Ρομπέρτο, Μάρτινς( Φορτούνης).

Ηρακλής(Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος(68' Μπαντής), Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Μάρα(66' Κομπαγιάσι), Κάρλος Σέζαρ, Ιάκομπ, Σολτάνι, Πίτου.

Κίτρινες: Αραμπατζής, Ιάκομπ, Λαδάκης, Πίτου.

Διαιτητής: Μ. Βοσκάκης

Πιο επιθετικός ο Αστέρας


Περισσότερο πιεστικός ο Αστέρας στα πρώτα λεπτά του ματς προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου. Ο Ρομπέρτο στο 7' δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα όπως θα ήθελε μετά από πολύ καλή σέντρα του Φυτανίδη μέσα στην περιοχή.

Ο Ηρακλής κατάφερε στο 16' να σπάσει την πίεση με τον Σολτάνι, το σουτ του οποίου, από την μεγάλη περιοχή, έφυγε άουτ.

Ο "Γηραιός" μετά το 20λεπτο άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ματς. Έκλεισε τους δρόμους προς την εστία του Ελευθερόπουλου και κυνήγησε το γκολ. Από στημένη φάση ήρθε η δεύτερη καλή ευκαιρία λίγο πριν το μισάωρο, όταν το σουτ του Ντάνι μέσα από την περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Ντεγκρά.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και αυτό φαίνεται από τις τελικές προσπάθειες. Λίγο μετά το μισάωρο οι τελικές ήταν 3-4 υπέρ του Αστέρα. Τόσο ο Βαγγέλης Βλάχος όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρσπαθούσαν με εσωτερικές αλλαγές να αλλάξουν τον ρυθμό του ματς.

Στο 33' Λαδάκης έκανε την σέντρα, ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ, στην σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό επίσης του πρώτου 45λεπτου η κίτρινη που δέχτηκε ο Ιάκομπ για διαμαρτυρία όντας η 24η σε 29 ματς με τον Ηρακλή.

Περισσότερο απειλητικός από τα πλάγια ο Αστέρας πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο Ηρακλής. Ο Βλάχος αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του με την είσοδο του Ορόθκο στην θέση του τραυματία Μπαρτολίνι.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς πολλές φάσεις με μοιρασμένες τις εντυπώσεις, ενώ κατά διαστήματα τόσο ο Αστέρα όσο και ο Ηρακλής είχαν τον έλεγχο του ματς.

Ίδια γεύση στην επανάληψη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές. Ο Βοσκάκης χαρίστηκε στο 48' στον Χοσέμι για τράβηγμα της φανέλας στον Καρέρα. Ο Ορόθκο στο 50' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης.

Λίγο αργότερα, ο Αράς μπήκε από τα αριστερά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Ο Βλάχος προσπάθησε με την είσοδο του Φορτούνη αντί του Μάρτινς να δυναμώσει το κέντρο και να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα του Ηρακλή.

Το πρώτο τέταρτο ανήκει στον Αστέρα που έδειξε μεγαλύτερη επιθετική διάθεση από τον "Γηραιό". Αδυνατούσε, ωστόσο, να κάνει σημαντικές ευκαιρίες αφού η έλλειψη κίνησης των γηπεδούχων αποτελούσε εύκολο έργο για τους αμυντικούς του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Αστέρας όσο πέρναγε η ώρα φαινόταν ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Ο Βαγγέλης Βλάχος προσπαθούσε με συνεχής προτροπές προς τους παίκτες του να βγουν μπροστά δίνοντας οδηγίες ώστε να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Ηρακλή, που φρόντιζε περισσότερο να μην δεχτεί γκολ.

Ο Δώνης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Σολτάνι, τα πλάνα του όμως, άλλαξαν μετά την αποβολή του Αλγερινού στο 83' για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Ιδιαίτερη στιγμή του ματς αποτελεί η είσοδος του Κυριαζή στο 85' καθώς μετά από 8 χρόνια επέστρεψε σε αγώνα του Ηρακλή.

Ο Φορτούνης στο 89' έχασε την τελευταία ευκαιρία του ματς. Μπήκε από τα αριστερά η έμπνευση του όμως να περάσει το Ντεγκρά αποδείχτηκε ατυχής.








TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ