STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0
INTIME SPORTS

Κακό αγωνιστικό πρόσωπο από τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 53ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Ουντότζι.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν είχαν ούτε μία καλή ευκαιρία για να φύγουν με το "τρίποντο" από την αρκαδική πρωτεύουσα, ενώ από την άλλη, ο Αστέρας θα μπορούσε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να πάρει τη νίκη.

Ωστόσο, ο Καρέρα και ο Ροζέριο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα κι έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες μετά από δύο αγώνες, έχοντας συγκεντρώσει αμφότερες από 4 βαθμούς.

Διαιτητής: Μ. Τσινιάρης

Βοηθοί: Χ. Ακρίβος, Δ. Ευθυμιάδης

Κίτρινες κάρτες: Λαδάκης, Ουντότζι, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος - Μπουσαϊντί, Κοντρέρας

Κόκκινη κάρτα: Ουντότζι (53')

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (38' Ουντότζι), Ρομπέρτο (69' Ρούμπιλ), Ροζέριο (85' Φορτούνης), Καρέρα

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Φιλομένο (51' Παπάζογλου)

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα, με τον Ρομπέρτο να επιχειρεί το πρώτο σουτ στο 5ο λεπτό, αλλά ο Κρέσιτς σε ετοιμότητα, απομάκρυνε με τα πόδια.

Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήρθε στο 11', όταν ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να νικήσει τον Ντεγκρά, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα.

Η σημαντικότερη στιγμή σημειώθηκε στο 26ο λεπτό για τους φιλοξενόμενους, όταν ο Φιλομένο σέντραρε από αριστερά για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μία φάση που ήταν οριακή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ουντότζι με ωραία μπαλιά βρήκε ξεμαρκάριστο τον Καρέρα, ο οποίος όμως απέναντι από τον Κρέσιτς δεν σημάδεψε σωστά με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η χαμένη ευκαιρία του Καρέρα:



Στο 53ο λεπτό, κι ενώ η ομάδα του φαινόταν να αποκτά έλεγχο στο παιχνίδι, ο Ουντότζι ενήργησε εντελώς ανόητα, καθώς μετά από σκληρό μαρκάρισμα, το οποίο συνοδεύτηκε από κίτρινη κάρτα, κάτι φάνηκε να είπε στο διαιτητή, με τον κ. Τσινιάρη να του βγάζει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Η φάση της αποβολής του Ουντότζι:



Στη συνέχεια, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει για να πετύχει το γκολ. Εκτός από ένα σουτ του Ίβιτς που πέρασε άουτ στο 63', οι παίκτες του "δικεφάλου" δεν απείλησαν τον Ντεγκρά, ενώ αντιθέτως μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από πλευράς Αστέρα.

Στο 84', ο Ρούμπιλ σέντραρε από δεξιά για το κεφάλι του Ροζέριο, ο οποίος νικήθηκε εντυπωσιακά από τον Κρέσιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Καρέρα έκανε μία προσπάθεια από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Μπουσαϊντί και πέρασε ελάχιστα εκατοστά μπροστά από τη γραμμή του τέρματος, παράλληλα με την εστία.

* Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης τίμησαν τον Λούσιο Φιλομένο για τη διετή προσφορά του στους Αρκάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ