STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Παίζοντας για 75' λεπτά με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και μείωσε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Καραμάνος, Νάστος και Ουμπίδες τα γκολ.

Πιο κοντά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος βρέθηκε ο Ατρόμητος ο οποίος νίκησε εύκολα με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 16' λόγω αποβολής του Φυτανίδη, πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Καραμάνου, Νάστου και Ουμπίδες φτάνοντας στους 49 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Παράλληλα αύξησε την διαφορά του από τον τέταρτο Αστέρα Τρίπολης στους επτά βαθμούς,, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Χουάνμα στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ατρόμητος παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες πέτυχε ένα γκολ και είχε καλύτερη κυκλοφορία σε σχέση με τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη και με δύο ακόμη τέρματα πιστοποίησε την υπεροχή της και πως είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Ο Αστέρας χρειάζεται δουλειά κυρίως στα ματς εκτός Τρίπολης.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κουλά (Ξάνθης)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φάμπιο (25' Νάστος), Δημούτσος, Γκαρσία, Ουμπίδες (82' Ναπολεόνι), Μπρίτο (63' Μπάλλας), Καραμάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοιάν, Σανκαρέ (83' Παπαχρήστος), Κοντοές (46' Γκρατσίνι), Ζησόπουλος, Εντό, Καράσκο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα.

Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης (59', Ατρόμητος)-Μουνάφο (9', Αστέρας Τρίπολης), Λούι (68', Αστέρας Τρίπολης), Γκοιάν (86', Αστέρας Τρίπολης)

Κόκκινη κάρτα: Φυτανίδης (16', Ατρόμητος),

Γκολ: Καραμάνος (22', Ατρόμητος), Νάστος (69', Ατρόμητος), Ουμπίδες (79', Ατρόμητος)-Χουάνμα (88', Αστέρας Τρίπολης)

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν στο 6ο λεπτό, όταν ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Χουάνμα έκανε και το μακρινό σουτ με τον Τσενάμο να μπλοκάρει την μπάλα.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 10' με τον Γιαννούλη να κάνει το σουτ από αριστερά με τον Μπαντή να μπλοκάρει την μπάλα.

Έτσι λεπτά αργότερα (16'), ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Φυτανίδης τράβηξε από την φανέλα τον Χουάνμα και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Και ενώ ο Αστέρας είχε την αριθμητική υπεροχή, ο Ατρόμητος άρχισε να κινείται καλύτερα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Στο 22' λοιπόν, ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο καραμάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή για να κάνει το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (27') ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με τον Μουνάφο, με τον Τσενάμο να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Εντό το οποίο ήταν άστοχο.

"Καθάρισε" εύκολα στο δεύτερο

Ο Αστέρας μπήκε στο δεύτερο με σκοπό να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 52' με τον Λούι και στο 55' με τον Ζησόπουλο χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 60' ο Ατρόμητος έκανε ένα σουτ με τον Ουμπίδες το οποίο ήταν άστοχο, όπως και το σουτ του Δημούτσου στο 66'.

Τρία λεπτά αργότερα (69') ο Ατρόμητος ο οποίος παρότι έπαιζε με δέκα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, ο Εντό έχασε τον Νάστο και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1
INTIME SPORTS

Στο 75' ο Ζησόπουλος έκανε μια κεφαλιά με τον Νάστο να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή και στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε πέναλτι, όταν ο Καράσκο ανέτρεψε τον Γκαρσία.

Ο Ουμπίδες ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο ρυθμός έπεσε στα υπόλοιπα λεπτά με τον Αστέρα να καταφέρνει να μειώνει σε 3-1 στο 88' με κεφαλιά του Χουάνμα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου βρήκε τους παίκτες του Ατρομήτου να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

MVP της αναμέτρησης

Ο Βαγγέλης Νάστος είναι από τους πρωταγωνιστές, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 25' και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ατρομήτου.

Η απογοήτευση

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αποβλήθηκε στο 16ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του για περισσότερα από 75 λεπτά με δέκα παίκτες.

Στατιστικά αγώνα

3 Goal 1
2 Ασίστ 1
10 Τελικές Προσπάθειες 13
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 5
9 Αποκρούσεις 4
20 Επεμβάσεις 14
16 Κλεψίματα 11
8 Φάουλ 16
1 Οφσάιντ 0
5 Κόρνερ 5
30 Λάθη 48
5/18 Γεμίσματα 11/33
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ