STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυνατός και στην επαρχία

Δυνατός και στην επαρχία
INTIME SPORTS

Με το έξι στα έξι στα φετινά του παιχνίδια στην επαρχία, ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη...συστατικό στην συνταγή για τον τίτλο. Οι...αγχωτικές νίκες του Παναθηναϊκού και ο "κατοστάρης, Σαλπιγγίδης.

Εκτός από το απόλυτο στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μία πολύ καλή επίδοση στην φετινή κούρσα για τον τίτλο.

Με το τρίποντο στην Κέρκυρα, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το έξι στα έξι στα παιχνίδια τους στην επαρχία φέτος, καθώς έχουν προηγηθεί οι νίκες επί του Εργοτέλη, του Πανσερραϊκού, της Καβάλας, της Λάρισας και της Ξάνθης.

Mάλιστα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν έχουν δεχτεί και γκολ.Οι Πειραιώτες μετρούν ακόμη τρεις ήττες εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα δύο στην Αθήνα, από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και μία στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 33 τέρματα και πρώτο σκόρερ τον Μιραλάς με 9 και την καλύτερη άμυνα με επτά τέρματα παθητικό.

Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά γνώρισε την ήττα μετά από δύο αγωνιστικές ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν έχει καλή παράδοση καθώς πλέον σε έξι αγώνες στην μεγάλη κατηγορία, μετράει ισάριθμες ήττες.

Αγχωτικές νίκες

Οι αγχωτικές νίκες του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν καθώς η επικράτηση επί του Άρη ήταν η έκτη από τις έντεκα φέτος στο γκολ για τους "πράσινους".

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία επί του Άρη με τον Νίνη να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά φέτος καθώς προηγήθηκε το παιχνίδι τον Σεπτέμβριο με τον Πανιώνιο.

Οι "πράσινοι" έχουν επτά βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι μετά την 17η αγωνιστική ενώ εντός έδρας μετρούν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης που έχει πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο, εκτός έδρας γνώρισε την πέμπτη ήττα του και ενώ ακόμη έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

"Κατοστάρης" ο Σαλπιγγίδης

Ιδιαίτερη σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και τον ΠΑΟΚ είχε για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, το γκολ στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 100 γκολ στην μεγάλη κατηγορία.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες εντός έδρας ενώ σε σχέση με πέρυσι μετά την 17η αγωνιστική μετράει επτά βαθμούς λιγότερους.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μόνο μία νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές ενώ βαθμολογικά μετράει επτά βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο.

"Ανάσα" εκτός έδρας

Τη δεύτερη μόλις νίκη της εκτός έδρας σημείωσε η ΑΕΚ μετά από αυτή επί του Άρη τον περασμένο Οκτώβριο. Η "Ενωση" ακόμη έχει ως απολογισμό έξι ήττες και μία ισοπαλία μακριά από τη βάση της.

Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο έχει δύο βαθμούς περισσότερους ενώ ο Μπλάνκο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι γκολ.

Ο Πανσερραϊκός με 24 γκολ πλέον παθητικό, διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην Σούπερ Λίγκα ενώ παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές.

Η επιστροφή της Καβάλας

Μετά από πέντε παιχνίδια με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, η Καβάλα επέστρεψε στις νίκες και πήρε "ανάσα". Οι "Αργοναύτες"έφτασαν τις τέσσερις νίκες στο γήπεδο τους σε εννέα παιχνίδια ενώ έχουν ένα βαθμό περισσότερο σε σχέση με πέρυσι μετά την 17η αγωνιστική.

Στην αντίπερα όχθη η Λάρισα πλέον έκανε αρνητικό ρεκόρ καθώς μετράει επτά συνεχόμενες ήττες, επίδοση που δεν έχει προηγούμενο μετά την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο, μετράει επτά βαθμούς λιγότερους.

Γκολ με το...σταγονόμετρο

Ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ο Πανιώνιος και με εννέα γκολ συνολικά σε 17 αγώνες, διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανέρυθροι" δεν έχουν νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες τους ενώ σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο μετρούν επτά βαθμούς λιγότερους.Παράλληλα εντός έδρας μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Η Ξάνθη με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο "τιμόνι" μετράει μόλις μία ήττα σε εννέα αγώνες ενώ κατά τα άλλα στο ενεργητικό της έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο, έχει έξι βαθμούς περισότερους ενώ εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, τη στιγμή που πέρυσι είχε συνολικά μία στο πρωτάθλημα.

Ισχυρός στο "Καυτανζόγλειο"

Ο Ηρακλής έχει πλέον συγκεντρώσει 18 από τους 22 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του από τα παιχνίδια στο "Καυτανζόγλειο".

Ο "Γηραιός" εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα ενώ σε σχέση με πέρυσι έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Ηρακλή για πρώτη φορά μετά από οκτώ παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία. Σε σχέση με πέρυσι μετά την 17η αγωνιστική έχει ένα βαθμό λιγότερο.

Μαζεύει...ισοπαλίες

Τις δέκα ισοπαλίες σε 17 αγώνες στην Σούπερ Λίγκα, έφτασε πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Μαγνησίας εκτός έδρας έχει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες ως απολογισμό. Ο Εργοτέλης εξάλλου είχε την πρώτη του ισοπαλία στο "Παγκρήτιο" για φέτος μετά από τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες ενώ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει τους 11 από τους 21 βαθμούς που διαθέτει μετά την 17η αγωνιστική.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ