STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης- Ολυμπιακός 0-0 (Διεκόπη)

Εργοτέλης- Ολυμπιακός 0-0 (Διεκόπη)
INTIME SPORTS

Με απόφαση του διαιτητή Γιάχου αναβλήθηκε το δεύτερο ημίχρονο (!) του αγώνα μεταξύ του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την συνεχή βροχόπτωση. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Τοροσίδη στο 22'. Την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη (πιθανότατα στις 24/11) η συνέχεια του αγώνα (Videos)

Κάποια πράγματα όντως συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συνήθως όταν βρέχει πλημμυρίζουν οι δρόμοι, αλλά αυτή τη φορά πλημμύρισε ένα ολόκληρο Στάδιο το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακού Αγώνες του 2004.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο λοιπόν ο Εργοτέλης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό έγινε μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς το δεύτερο μέρος θα διεξαχθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, πιθανότατα στις 24/11. Η αστυνομία αρνήθηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι την Κυριακή, καθώς επικαλέστηκε το Νόμο σύμφωνα με τον οποίο δεν διεξάγονται αθλητικά γεγονότα την ημέρα των εκλογών, έστω κι αν στο Ηράκλειο δεν πρόκειται να ψηφίσει κανείς, καθώς έχουν κριθεί όλα(σε Δήμο Ηρακλείου και Περιφέρεια Κρήτης) από την περασμένη Κυριακή.

Το ίδιο είπε και ο Πατρίκ Κομνηνός, γενικός διευθυντής της Superleague, που είχε επικοινωνία στο Παγκρήτιο. Η σχετική ανακοίνωση της Superleague μετά το ματς τόνιζε: " Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διακόπηκε κατόπιν απόφασης του διαιτητή κ. Α. Γιάχου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της βροχόπτωσης που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών"

Ο διαιτητής πήρε την απόφαση

Αυτή την απόφαση πήρε,λοιπόν, ο διαιτητής του αγώνα, Γιάχος (Χίου), -μετά από παρέμβαση του Ολυμπιακού που εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον αγωνιστικό χώρο- και μετά τον έλεγχο που έκανε στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου η οποία κράτησε 45 λεπτά!!

Η βροχή που έπεφτε συνεχώς στο Ηράκλειο, είχε ως αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του γηπέδου να δημιουργηθούν λίμνες και να κάνουν δύσκολη την προσπάθεια των παικτών και να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Έτσι ο διαιτητής αφού ζήτησε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος με σκούπες από το νερό, έλεγξε εκ νέου το Στάδιο και τελικά πήρε την απόφαση για αναβολή του αγώνα.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί άρχισε ο αγώνας και ταλαιπωρήθηκαν τόσο οι παίκτες των δύο ομάδων, όσο και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες, 8.000 από αυτούς να είναι φίλοι του Ολυμπιακού.





Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Τρύφων (Δράμας), Μπιτσίδης (Θράκης)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χάντι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Κίτρινες κάρτες: Ολίσε (43', Εργοτέλης)

Σκόρερ: -

Υπήρξε και ματς

Όσον αφορά τον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έμοιαζε με αγώνα πόλο, αν πρέπει να θυμομαστε κάτι, ήταν το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 22', το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο όπως έδειξε η συνδρομητική τηλεόραση, ο επόπτης Μπιτσίδης δεν είχε δίκιο.

Στο 4', ο Μιραλάς έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή και ο Δασκαλάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 10', μετά από ωραία σέντρα του Φουστέρ από αριστερά, ο Ντουντού έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

Τέλος, στο 38', ο Μιραλάς κέρδισε φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Ντουντού και ο Δασκαλάκης μπλόκαρε την μπάλα για να ληξει το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ