STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - Πανσερραϊκός 2-0

Εργοτέλης - Πανσερραϊκός 2-0
INTIME SPORTS

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τον Μπούντιμιρ (17') και τον Βίσιο (85'), ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού στο Παγκρήτιο, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Οι γηπεδούχοι, που παρέμειναν αήττητοι για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, ήταν σαφώς ανώτεροι από την ομάδα των Σερρών, που απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Βέλιμιρ Ράντμαν, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός διακριθείς από τους φιλοξενούμενους.

Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού αποβλήθηκε ο Γιούλ Μαβενέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, στο 64' ο Μπούντιμιρ βρέθηκε πολύ κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά στο ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ράντμαν.

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δ. Γούκος (Ηπείρου), Ο. Φώσκολου (Πειραιώς)

Κίτρινες κάρτες: Βίσιο, Σασιασβίλι, Χαντί - Άλβαρες, Λεοζίνιο, Μαβενέ

Κόκκινη κάρτα: Μαβενέ (80')

Γκολ: 17' Μπούντιμιρ, 85' Βίσιο

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (87' Ορφανός), Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (88' Χαντί), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (71' Μπέτο), Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο (84' Βοσκόπουλος), Άλβαρες

Ο αγώνας

Ο Πανσερραϊκός είχε το ρόλο του θεατή από το ξεκίνημα του αγώνα. Εκτός από ένα σουτ του Μπέλιτς στο 9ο λεπτό, που κόντραρε στους αμυντικούς του Εργοτέλη, κι ένα -σωστά- ακυρωθέν γκολ του Νταλέ για επιθετικό φάουλ στον Δασκαλάκη στο 31', η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ, τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο, τους γηπεδούχους.

Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 4ο λεπτό, με τον Φραγκουλάκη να σουτάρει μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπούντιμιρ, αλλά ο Ράντμαν βρέθηκε στη σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 13', ο Ρομάνο σέντραρε από δεξιά, ο Βερπακόβσκις μπήκε ωραία στη φάση, παίρνοντας την κεφαλιά, αλλά ο Ράντμαν ήταν και πάλι εκεί και "καθάρισε" τη φάση.

Το ίδιο δεν συνέβη στο 17', με τον Κροάτη τερματοφύλακα να νικιέται από το συμπατριώτη του, Μάριο Μπούντιμιρ. Ο επιθετικός του Εργοτέλη εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρουμπάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης, παρά το 1-0, συνέχισε να πιέζει και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Ράντμαν εξουδετέρωσε σε τρεις περιπτώσεις τα σουτ από Ρομάνο, Βερπακόβσκις και Φραγκουλάκη.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημά του, με την πρώτη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 64ο λεπτό, όταν ο Εργοτέλης βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0. Ο Ρομάνο βρήκε με ωραία πάσα τον Μπούντιμιρ, ο οποίος πλάσαρε τον Ράντμαν, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κροάτη γκολκίπερ.

Σε μία αντίστοιχη φάση στην άλλη εστία, στο 75', ο Νταλέ σημάδεψε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μαβενέ αντίκρυσε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να αποβληθεί από τον Κύρκο.

Σαν να μην έφτανε αυτό στους φιλοξενούμενους, στο 85' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Εργοτέλη, με το οποίο οι Κρήτες "κλείδωσαν" το ματς. Ο Χίμπλινγκερ σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε μετά από πολλές κόντρες στον Βίσιο, που έκανε το 2-0.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ