STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκαρσία: "Καλή και δίκαιη νίκη"

Γκαρσία: "Καλή και δίκαιη νίκη"
Ζιλμπερτο, Σισέ και Γκαρσία δίνουν συγχαρητήρια στον Βύντρα INTIME SPORTS

Σύνθημα νίκης και κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν έδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την επιτυχία επί του ΠΑΟΚ. Όλοι οι "πράσινοι" σε δηλώσεις του, συμφώνησαν ότι η νίκη επί του "δικέφαλου του Βορρά" είναι σημαντική και ότι προτεραιότητα έχει το ματς με τους Ρώσους για το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι το ντέρμπι με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή.

Αντίθετα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο "δικέφαλος" και ότι πρέπει να γίνει κάτι σύντομα πριν χαθεί κάθε στόχος για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Λουίς Γκαρσία: "Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας"

Ο Ισπανός άσος των "πράσινων" στάθηκε στο γεγονός πως η νίκη αυτή θα λειτουργήσει σημαντικά για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και την συνέχεια.

" Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ήταν σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας και για το ομαδικό πνεύμα στην ομάδα. Έπρεπε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες για να είμαστε καλά".

Για την ΑΕΚ: " Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ρουμπίν καθώς είναι σημαντικό για μας να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα σκεφτούμε το μέλλον μας και το ματς με την ΑΕΚ".

Για τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας: " Είναι δύσκολο να κρατήσεις το επίπεδο σε όλη την διάρκεια της σεζόν και λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Κράταμε τι νίκη, παίξαμε καλά".

Βύντρα: "Εχουμε ένα μήνα δύσκολο"

Ο ΜVP του αγώνα και μοναδικός σκόρερ Λουκάς Βύντρα αναφέρθηκε στο εκπληκτικό γκολ που σημείωσε αλλά και στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ.

" Κάθε γκολ έχει την δική του ομορφιά αρκεί να το βάζεις. Ήταν ωραίο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης που σκοράρω εναντίον του ΠΑΟΚ θα δούμε και του χρόνου.

Κάθε χρόνο έχουμε ένα μήνα πολύ δύσκολο με συνεχόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια καθώς χρειαζόμαστε βαθμούς
".

Μαρίνος: " Ολα μας τα χαρτιά με Καζάν"

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν αλλά και την απουσία του κόσμου στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Στέργος Μαρίνος.

" Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και μας περιμένει μία πολύ δύσκολη συνέχεια. Τα παιχνίδια είανι πολλά και όλα κρίσιμα".

Για Καζάν: " Θα παίξουμε όλα μας τα χαρτιά σε αυτό το παιχνίδι αν δεν νικήσουμε θα είναι δύσκολη η συνέχεια και δεν θα έχουμε πολλές πιθανότητες".

Για την απουσία του κόσμου: " Είναι λυπηρό να λείπει ο κόσμος όπως και την πρώτη αγωνιστική αλλά τώρα ήμασταν προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει".

Για το δύσκολο πρόγραμμα και την θέση που αγωνίστηκε: " Για αυτό είμαστε 25-26 παίκτες για να έχει επιλογές ο προπονητής. Την θέση την ξέρω γιατί έχω αγωνιστεί ξανά". Ο Μαρίνος συμφώνησε με τις δηλώσεις του με τον Λουίς Γκαρσία ότι προέχει το ματς με την Ρούμπιν Καζάν πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Μουσλίμοβιτς: "Δύσκολη κατάσταση στην ομάδα"

Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αποχώρησε απογοητευμένος από το γήπεδο και το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη και όλοι μαζί θα πρέπει να συζητήσουν για να βρεθεί η λύση.

" Έίναι μία δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα από το σημερινό ματς και μετά είναι δύσκολο. Πρέπει να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε. Πρέπει να αλλάξουν πολλά γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Δεν κάνουμε κανένα βήμα μπροστά. Δεν είναι μόνο η ψυχολογία είναι τα πάντα. Θέμα μυαλού, σώματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι
".

Σακελλαρίου: "Θα ανακάμψουμε σύντομα"

Ο νεαρός μπακ Λευτέρης Σακελλαρίου αποχωρώντας από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στην ήττα από το "τριφύλλι" και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ανασυνταχθεί.

" Αξίζαμε κάτι παραπάνω δεν είναι αυτή η βαθμολογική θέση της ομάδας. Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα ανακάμψουμε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ