STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γόντικας:"Νιώθουμε δικαιωμένοι"

Γόντικας:"Νιώθουμε δικαιωμένοι"
INTIME SPORTS

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού δικαιώθηκαν όπως ισχυρίστηκε μετά το τέλος του Δ.Σ , ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

Όπως ανέφερε δεν έγινε επικύρωση της βαθμολογίας ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρεί από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής.

"Εγώ προσωπικά αλλά και ο Παναθηναϊκός σαν ΠΑΕ, νιώθουμε δικαίωση, διότι έχουμε καταθέσει θεσμικές προτάσεις που έχουν κοινοποιηθεί σε όλους τους φορείς και όποιος τις κοιτάξει θα δει και πότε και τι ακριβώς λέμε πάνω σε αυτά τα θέματα", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το σκάνδαλο με τους "στημένους" αγώνες, είπε:" Πράγματι υπάρχει μία γενικότερη αναφορά σε διαλόγους.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα καθώς είναι αντικείμενο έρευνας. Δεν είναι κάτι το ωραίο και δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Πέτυχε τον σκοπό του...

Παναθηναϊκός και Γόντικας όπως υποστηρίζουν κύκλοι της "πράσινης" ΠΑΕ πέτυχαν αυτό που είχαν σκοπό και επέστρεψαν μετά από τέσσερις μήνες στο Δ.Σ. της Σουπερ Λίγκα.

Πρώτον κατάφεραν να ωθήσουν σε παραίτηση από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής του Βαγγέλη Μαρινάκη και δεύτερον τη μη επικύρωσης της βαθμολογίας κάτι που δεν συνέβη (ίσως συμβεί στις 11 Ιουλίου εκεί που δεν αποκλείεται μετά να παραιτηθεί ο Μαρινάνης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ