STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου INTIME SPORTS

Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου είχαν από ένα καλό ημίχρονο, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε και έτσι δίκαια μοιράστηκαν βαθμούς στο Καυτανζόγλειο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο και έτσι η υπεροχή τους δεν μεταφράστηκε σε γκολ.

Το ίδιο έγινε και στην επανάληψη, μόνο που οι Βολιώτες είχαν το πάνω χέρι, αλλά μιμήθηκαν τους αντιπάλους τους και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι και το τέλος.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν λιγότερο, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει δώσει 5 παιχνίδια εκτός έδρας.

Πάντως από την εικόνα του ματς, αν δεν αλλάξει κάτι προς το χειρότερο για τις δύο αυτές ομάδες, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν να υποβιβαστούν. Βιαστική πρόβλεψη, όμως έτσι δείχνουν τα πράγματα...

Γήπεδο:
Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Α. Γιάχος

Βοηθοί:
Μ. Καρσιώτης, Ι. Τουμπακάρης

Κίτρινες κάρτες: 23' Ντάνι, 32' Στσοτ, 84' Χοσέμι, 87' Μάρα / 17' Ντολεζάι, 37' Γιακούποβιτς, 77' Ρόκας, 81' Σελέζι

Κόκκινες κάρτες: -

Γκολ: -

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Ρομάν), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης):
Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Σέλεζι, Ρίκκα (70' Κάστρο), Ρόκας.

Ο αγώνας

Με τον κόσμο στο πλευρό του και εμφάνιση αλά Γουέστ Χαμ (γαλάζιο βυσσινί) ο Ηρακλής ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και δεν άργησε να πάρει τα ηνία.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν πιο αποφασισμένοι και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε μια ελευθερία κινήσεων στην συνέχεια.

Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν και με αρκετή όρεξη δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο ανώτερος Ηρακλής


Η πρώτη έγινε στο 11ο λεπτό με τον Κατσαμπή να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάρα, όμως ο Σέλεζι έδιωξε πάνω στην γραμμή σε νέο κόρνερ και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Οκτώ λεπτά αργότερα (19') ο Γκαρσία έκανε μια εξαιρετική μακρινή μπαλιά για τον Μάρα, που μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Ντολεζάι, όμως το σουτ κατέληξε άουτ και έτσι το σκορ δεν άλλαξε, ούτε τώρα.

Τα λεπτά περνούσαν και οι Βολιώτες ξύπνησαν από τον... λήθαργο και δεν άργησαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Το ματς ισορρόπησε κάπως και μάλιστα οι παίκτες του Τσιώλη θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 25'.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, ο Καμπάνταης βρέθηκε μόνος του απέναντι στην μικρή περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ελευθερόπουλου.

Και ενώ το τέλος του ημιχρόνου πλησίαζε, ο Ηρακλής είχε άλλη μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως κι αυτή την πέταξε στα σκουπίδια. Στο 36' ο Στσοτ βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση, όμως άνοιξε την μπάλα από τα αριστερά και έδωσε την ευκαιρία στον Γιακούποβιτς να εξουδετερώσει το σουτ του.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.



Ξύπνησε και ήταν αφεντικό ο Βόλος


Στην επανάληψη, τα πράγματα άλλαξαν κάπως, αφού μπορεί να υπήρχε ισορροπία, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίστηκε πιο βελτιωμένος. Σ' αυτό έπαιξε ρόλο η πρώτη αλλαγή του Τσιώλη, όπου πέρασε στην θέση του Καμπάνταη τον Μπρέσκα και η επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων ανέβηκε.

Τρανό παράδειγμα τα σουτ των Ρόκα (48') και Μπρέσκα (56'), αλλά και η ευκαιρία στο 57' όπου ο Ρόκα σέντραρε αλλά ο Μάρτιν δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να απαντήσει στην κυριαρχία των φιλοξενούμενων και έβαλε στον αγώνα τον Βέλλιο, όμως δεν είδε αποτέλεσμα. Οι Βολιώτες είχαν πατήσει γκάζι και δεν σταμάτησαν να δημιουργούν φάσεις μπροστά από την εστία του "Γηραιού".

Στο 67' ο Μπρέσκα σέντραρε από τα δεξιά, ο Καπετάνος έκανε με τη μια το σουτ εντός περιοχής, όμως ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μαρτίν έπειτα από μπαλιά του Ρόκα.

Ο χρόνος κυλούσε, το σκηνικό δεν άλλαζε, οι δύο προπονητές είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους και ο Ολυμπιακός Βόλου εξακολουθούσε να πιέζει και να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 83' μάλιστα, οι Βολιώτες έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Μαρτίν ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο και το 0-0 έμεινε.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε άλλη μια ευκαιρία, με τον Μπρέσκα να βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση και λίγο πριν μπει στην περιοχή, ο Χοσέμι τον έκοψε με σωτήριο τάκλιν.

Από κει και πέρα καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια φάση και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ