STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1

Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1
INTIME SPORTS

Σε απόρθητο "κάστρο" έχει εξελιχθεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την Κέρκυρα, αφού οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΚ, κυριάρχησαν και απέναντι στον Ατρόμητο, επικρατώντας με 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Επστάιν κι ένα του Τσίγκα.

Οι "Φαίακες" ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Επστάιν πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Super League.

Ο Ατρόμητος, που συνεχίζει να προβληματίζει, ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο ημίχρονο, μείωσε με τον Περόνε, αλλά η αστοχία του Καμαρά τού στέρησε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα γκολ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παραμένει χωρίς νίκη, αφού μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης

Βοηθοί: Δ. Σαραϊδάρης, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Επστάιν - Μπρίτο, Σφακιανάκης

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαΐδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μακρής, Στολτίδης, Καλαντζής (62' Ιωάννου), Φλαβίνιο, Επστάιν (70' Γιάντσης), Τσίγκας (75' Λαμπρόπουλος)

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Μελισσάς (56' Σαγκανόβσκι), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα (66' Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (79' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά

Ο αγώνας

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη προσπάθεια έγινε στο 7' από τον Φλαβίνιο, ο οποίος σούταρε από αριστερά, αλλά δεν βρήκε στόχο, αφού η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Μιχαηλίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Περόνε σέντραρε από αριστερά για τον Καμαρά, αλλά ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά το γεγονός ότι ήταν μόνος του απέναντι από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Στο επόμενο τέταρτο δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο και οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοιχτό και ωραίο ποδόσφαιρο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 26ο λεπτό, όταν ο Φλαβίνιο βρήκε με ωραία πάσα τον Επστάιν και ο Γερμανός, αφού ξεπέρασε δύο αντιπάλους, αλλά και τον Μιχαηλίδη, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Μετά το γκολ των "Φαιάκων" ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι γηπεδούχοι επαναπαύθηκαν, θέλοντας να ολοκληρώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι. Λίγο έλειψαν να το πληρώσουν όμως, αφού στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Μπρίτο σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Κωνσταντόπουλος βρισκόταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, αλλά το γκολ ήρθε και πάλι από την Κέρκυρα, με δράστη για ακόμα μία φορά τον Επστάιν. Στο 52' ο Γερμανός βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή νίκησε τον Μιχαηλίδη για το 2-0.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη το τι είχε συμβεί, έγινε και το 3-0. Στο 58ο λεπτό, ο Τσίγκας έγινε αποδέκτης μιας βαθιάς μπαλιάς μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς.

Η απάντηση πάντως δεν άργησε να έρθει για τους Περιστεριώτες, αφού στο 64' ο Περόνε πήρε ωραία κεφαλιά μετά από μακρινή μπαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 73', όταν ο Καμαρά δοκίμασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, αφού πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Ατρόμητος πίεζε για ένα γκολ, έχοντας κλείσει στην περιοχή της την Κέρκυρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει στόχο. Τη σημαντικότερη (και τελευταία) ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους έχασε ο Περόνε, ο οποίος θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Κωνσταντόπουλο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ