STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-2

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-2
Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης INTIME SPORTS

Με γκολ των Πουλίδο και Ουντότζι στο τελευταίο 15λεπτο, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην Πάτρα επί της Κέρκυρας, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή ανατροπή, ενώ έσπασε και το αήττητο των "Φαιάκων" στο Παμπελοποννησιακό.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 36ο λεπτό ο Τσίγκας, μετά από ωραία πάσα του Γκουστάβο.

Ωστόσο, στο 2ο ημίχρονο οι Αρκάδες ήταν σαφώς ανεβασμένοι και έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Πουλίδο στο 78', ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Ουντότζι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Γενικότερα, πάντως, το παιχνίδι δεν προσέφερε καλό θέαμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και μόνο στο τελευταίο μισάωρο είχαμε πραγματικά καλό ρυθμό.

Αυτή ήταν μόλις η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Κέρκυρα, ενώ ο Αστέρας έφτασε τις τρεις νίκες μακριά από την Τρίπολη σε πέντε αγώνες.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί:
Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Μακρής, Βενέτης - Πουλίδο, Ουριμπάρι, Ουντότζι, Ντεγκρά

Γκολ:
36' Τσίγκας (1-0), 78' Πουλίδο (1-1), 88' Ουντότζι (1-2)

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (89' Δεινόπαπας), Καλαντζής (85' Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (61' Ιωάννου), Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Καρέρα (86' Τσαμπούρης), Λαδάκης, Μπαστία, Μάρτινς, Αράς (62' Φορτούνης), Ρομπέρτο (46' Ουντότζι)

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως ένα από τα χειρότερα στη φετινή Superleague και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν το γκολ της Κέρκυρας στο 36ο λεπτό.

Μία έμπνευση του Γκουστάβο, που τροφοδότησε τον Τσίγκα με το στήθος, έβγαλε τον επιθετικό της Κέρκυρας μόνο του από δεξιά και με ωραίο σουτ νίκησε τον Ντεγκρά, γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Βαγγέλης Βλάχος αποφάσισε να περάσει τον Ουντότζι στη θέση του Ρομπέρτο, μια αλλαγή που τελικά τον δικαίωσε.

Ο Αστέρας πίεζε με την έναρξη της επανάληψης για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά πέραν της μεγαλύτερης κατοχής και κάποιων άστοχων σεντρών, δεν κατάφερνε κάτι καλύτερο.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 78', όταν ο Ορόθκο σέντραρε για το κεφάλι του Πουλίδο, που νίκησε τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

Μάλιστα, ο Ισπανός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του πέντε λεπτά αργότερα, αλλά στο σουτ που δοκίμασε, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε στο 88', με δράστη τον Ουντότζι. Ο Φορτούνης, που είχε περάσει νωρίτερα αντί του Αράς, εκτέλεσε φάουλ, ο Νιγηριανός στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα κατέληξε στα πόδια του μετά από κόντρες, και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-2.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ