STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Ηρακλής 0-0

Κέρκυρα - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Κέρκυρα και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο σε ένα παιχνίδι με πολύ αργό ρυθμό και φάσεις με το σταγονόμετρο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Κέρκυρα, καθώς ο Χαμπλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ίσως στο πιο ξεκούραστο ματς που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, Κέρκυρα και Ηρακλής μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε έναν αγώνα που η τακτική έπαιξε περισσότερη μπάλα απ' ότι οι παίκτες στο γήπεδο.

Η Κέρκυρα γενικότερα πατούσε καλύτερα στο γρασίδι και έκανε 2-3 φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, όμως για άλλο ένα ματς ο Ελευθερόπουλος έδειξε πως είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ευρώπη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 65' ο ρυθμός έπεσε αισθητά και μέχρι τη λήξη του αγώνα παρακολουθήσαμε ένα βαρετό ματς, χωρίς φάσεις και νεύρο. Μελανό σημείο η αποβολή του Χαμπλ, που βγήκε λίγα λεπτά αφότου μπήκε στο παιχνίδι.

Γήπεδο:
Παμπελοποννησιακό

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονιας)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (Χαμπλ 78'), Καλαντζής (Γιάντσης 60'), Φλαβίνιο, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν (Μακρυδημήτρης 90'), Μακρής.

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Κανακούδης, Μάρα (Παπαστεργιανός 58'), Χοσέμι, Αραμπατζής, Ιάκομπ, Γκαρσία (Βέλλιος 89'), Σίσιτς (Βουτσιάς 67'), Ντάνι, Σολτάνι.

Κάρτες: Παπαστεργιανός (κίτρινη 69'), Φλαβίνιο (κίτρινη 71'), Σολτάνι (κίτρινη 81'), Χαμπλ (κόκκινη 86')

Σκόρερ: -

Το παιχνίδι

Δυο σημαντικές απουσίες είχε η Κέρκυρα στο ματς αφού Παρασκευαΐδης και Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ από την πλευρά του Ηρακλή Ηλιάδης και Κομπαγιάση συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να έχει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα δέκα λεπτά, όμως ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία. Στο 10' ο Γιάκομπ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Κέρκυρας και παίρνοντας τις κόντρες βρέθηκε σε καλή θέση απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο. Το πλασέ του ωστόσο ήταν απογοητευτικό.

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν και μετά από βαθιά μπαλιά του Στολτίδη, ο Τσίγκας βρέθηκε φάτσα με τον Ελευθερόπουλο, όμως άργησε να κάνει το σουτ και ο Χοσέμι του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

** (Τρία γκολ έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ντένις Επστάιν, ενώ ο Καλατζής έχει πετύχει δυο

Παραλίγο γκολάρα

Η φάση του αγώνα έγινε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό, όταν ο Επστάιν έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον Ιεροκλή Στολτίδη να πιάνει απευθείας γυριστό σουτ στον αέρα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου. Στην ίδια φάση η φανέλα του 35χρονου άσου σχίστηκε.

Ο Έλληνας πορτιέρο κράτησε το μηδέν δέκα λεπτά αργότερα, όταν σε μια σύγχυση μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Καλατζή που έκανε δυνατό σουτ, με τον Ελευθερόπουλο να διώχνει ενστικτωδώς. Στη συνέχεια της φάσης ο Στολτίδης εξ επαφής έκανε σουτ, όμως ο Κατσαμπής με αυτοθυσία έδιωξε σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με την Κέρκυρα να είναι την περισσότερη ώρα στην επίθεση και να έχει την κατοχή της μπάλας, σε ένα ματς με πολύ μέτριο θέαμα.

** (Τέσσερα παιχνίδια έχουν πραγματοποιηθεί στην πρώτη κατηγορία μεταξύ της Κέρκυρας κα του Ηρακλή, με τον Γηραιό να μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία)

Δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Κέρκυρα να κάνει την πρώτη φάση, όταν ο Φλαβίνιο με προσωπική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά και λίγο έξω από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή. Εκεί έκανε ένα τεχνικό σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Στο 55ο λεπτό οι Φαίακες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν σε μια σέντρα από τα αριστερά με τον Φλάβιο, ο Τσίγκας βρέθηκε μόνος του με την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής. Το σουτ του όμως ήταν απογοητευτικό και πέρασε ψηλά άουτ.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά...

Το παιχνίδι μέχρι το τέλος του κινήθηκε σε πολύ αργό τέμπο, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φάνηκε να βολεύονται με το Χ και δεν ρίσκαραν να βγουν μπροστά.

** (Και οι δυο ομάδες μοιράζονταν τους ίδιους βαθμούς πριν την αναμέτρησης με 7 πόντους η κάθε μια)



Στο 86ο λεπτό ο Χαμπλ που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Αραμπατζή. Ο μέσος της Κέρκυρας σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε με τις τάπες τον Έλληνα αμυντικό στην βουβωνική χώρα. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να μαζέψει το πόδι του...

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.





TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ