STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κοινή έξοδος Μαρινάκη-Πατέρα

Κοινή έξοδος Μαρινάκη-Πατέρα
INTIME SPORTS

Την πρώτη τους δημόσια συνάντηση είχαν ο Ευάγγελος Μαρινάκης και ο Νικόλας Πατέρας μετά την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού από τον δεύτερο. Οι προαναφερθέντες δείπνησαν με το πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιο και τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί στο εστιατόριο "Ιθάκη", της παραλιακής.

Μπορεί ο Μαρινάκης με τον Πατέρα να ηγούνται των δύο μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα με «έχθρα» πολλών ετών, αλλά οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ίσως είναι αρχή για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσία του Μισέλ Πλατινί έδωσε ακόμα περισσότερη αίγλη στη συνάντηση, ενώ το γεγονός πως στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι επίσης ένα καλό σημάδι για το αύριο. Μαζί στο τραπέζι ήταν και άλλοι άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα για ένα συνέδριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της UEFA απευθηνόμενος στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, τον ευχαρίστησε για την εξυπηρέτηση με το Καραϊσκάκη στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ εύχήθηκε « περισσότερες επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον».

Παράλληλα, ο Μισέλ Πλατινί, γνωρίζοντας τη φιλία που έχουν οι δύο άντρες τους ζήτησε να γίνουν μπροστάρηδες, ώστε το ελληνικό ποδοσφαίρο πραγματικά να κάνει βήματα προόδου.

Αυτή η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του Top Excecutive Programme, του πρότζεκτ της UEFA το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση των ενώσεων-μελών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τις δραστηριότητες του γύρω από το άθλημα.

Το Top Excecutive Programme ξεκίνησε την Πέμπτη (9/90 και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (13/9). Οι συναντήσεις και τα συνέδρια θα γίνουν με τη συμμετοχή προέδρων, γενικών γραμματέων και διοικητικών στελεχών των ομοσπονδιών μελών της UEFA και φυσικά του Mισέλ Πλατινί σε ξενοδοχείο των Νοτίων προαστίων της Αθήνας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ