STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μιραλας: "Δείξαμε υπερηφάνεια"

Μιραλας: "Δείξαμε υπερηφάνεια"
INTIME SPORTS

Ο ΜVP της αναμέτρησης και σκόρερ των δύο γκολ από τα πέντε του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, υπογράμμισε πως όσο δύσκολο κι αν ήταν να ξεπεράσουν την ήττα στο ντέρμπι, έδειξαν κόντρα στον Πανιώνιο υπερηφάνεια.

Ο Βέλγος επιθετικός, σε δηλώσεις του λίγο μετά την βράβευσή του για τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, εξέφρασε γι' άλλη μια φορά την επιθυμία του να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως δεν εξαρτάται μονάχα απ' αυτόν.

"Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα που πήρα ένα ακόμη βραβείο, όμως η δουλειά είναι ομαδική", δήλωσε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς.

Όσο για την ήττα στο ντέρμπι και το σημερινό ματς: "Ποτέ δεν είναι εύκολο να ξεπερνάς ένα ντέρμπι αλλά δείξαμε υπερηφάνεια".

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: "Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να μείνω, όμως δεν είναι δικό μου θέμα".

Για το αν μετά από τόσο καλές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός θα δώσει τα χρήματα για να τον αποκτήσει: "Δεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ κοιτάω να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ στο γήπεδο και στην προπόνηση".

Για τον πανηγυρισμό του: "Ο πανηγυρισμός ήρθε τελείως φυσικά. Πάντα όταν σκοράρω αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο για να το χαρεί".



Πάντελιτς: "Είμαστε εδώ για τον Ολυμπιακό"

Ο Μάρκο Πάντελιτς που λίγο μετά την αλλαγή του κατάφερε να σκοράρει, δεν στάθηκε στο γεγονός πως ξεκίνησε από τον πάγκο, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι όσοι βρίσκονται στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο πρέπει να σκέφτονται τον Ολυμπιακό.

"Αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι πετύχαμε ακόμη μία νίκη στην έδρα μας. Έπρεπε να μπούμε σε ένα ρυθμό μετά το ντέρμπι, να επιστρέψουμε στις νίκες και να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Δεν περιμέναμε ότι θα έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα αυτό το ξεχνάμε και πάμε μπροστά", δήλωσε αρχικά.

Για το πώς αισθάνεται στον Ολυμπιακό: "Πάρα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Όμως πρέπει να ξέρουμε όλοι γιατί είμαστε εδώ. Είμαστε όλοι για τον Ολυμπιακό και αυτό που έχει σημασία είναι ο Ολυμπιακός να κερδίζει και να πάμε μπροστά".

Για το πότε θα δούμε τον Πάντελιτς της Χέρτα και του Άγιαξ: "Τον βλέπετε. Δεν είναι ο αδερφός μου, εγώ είμαι. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, γιατί είμαι επιθετικός και ο επιθετικός χωρίς γκολ είναι πεθαμένος. Έχω τον ρυθμό μου και αυτό συμβαίνει εδώ και πέντε χρόνια. Σε όποια ομάδα έπαιξα έβαλα δέκα γκολ τη χρονιά, παίζαμε καλά και στο τέλος είχαμε καλά αποτελέσματα. Δεν θέλω να καταλάβουν λανθασμένα αυτό που θέλω να πω".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Δεν θέλω να καταλάβουν λανθασμένα αυτό που θέλω να πω. Για τον κόσμο είναι σημαντικό να κερδίζουμε και όταν μπορούμε με πολλά γκολ. Για αυτό έρχονται στο γήπεδο. Έχουν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς, είναι ένας παίκτης παραπάνω και μας δίνουν πολύ μεγάλη βοήθεια".

Για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη: "Σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο με τον κόσμο μας αν δεν τους έχουμε μαζί μας. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, γιατί πολύς κόσμος θα μας βλέπει στην τηλεόραση και στο τέλος θέλουμε να κάνουμε μαζί τους ένα μεγάλο πάρτι για το πρωτάθλημα".



Κουμορτζί: "Ξέρεις τι να περιμένεις με ΟΣΦΠ"


Από την πλευρά του, ο Κουμορτζί, μίλησε για την δυσκολία του να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: "Όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό ξέρεις τι να περιμένεις. Πάντα είναι δύσκολο ειδικά όταν μένεις πίσω στο σκορ. Πρσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε αλλά μετά το 1-0 τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Θεωρώ πως ο Πανιώνιος μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον".

Πάρντο: "Δεν μας φορτώνει πίεση η πρωτιά"

Ο Ούρκο Πάρντο που στα τελευταία παιχνίδια έχει καπαρώσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα, τόνισε πως η πρώτη θέση έχει μόνο καλά: "Είναι καλό που είμαστε πρώτοι. Δεν μας φορτώνει με πίεση. Θέλαμε να νικήσουμε μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Μου αρέσει που είμαι ο βασικός τερματοφύλακας και φυσικά μου αρέσει να κερδίζουμε".

Ουρτάδο: "Αισθάνομαι καλύτερα"


Ο Μοϊσές Ουρτάδο μίλησε για την επιστροφή του τονίζοντας πως κάθε παιχνίδι που περνά αισθάνεται και καλύτερα, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς: "Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Βρήκαμε χώρους για να αναπτυχθούμε και τα καταφέραμε".

Ερωτηθείς για το γεγονός πως κοίταξε σε μια στιγμή στον πάγκο στο δεύτερο μέρος: "Αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση μου. Μέχρι να βρω τα πατήματα τα απαραίτητα. Αλλά ο τραυματισμός έχει σχεδόν υποχωρήσει και όσο θα περνούν τα παιχνίδια θα είμαι ολοένα και καλύτερα".

Πρόβλημα με Μέλμπεργκ

Όσο για τον Όλοφ Μέλμπεργκ που βγήκε αλλαγή στο 61ο λεπτό δίνοντας την θέση του στον Μοδέστο, όπως μάθαμε πως έχει πρόβλημα στην φτέρνα.

Το μέγεθος της ζημιάς κι αν αυτή είναι σημαντική θα φανεί την Κυριακή, την στιγμή που άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι ελπίζουν τα νέα να είναι ευχάριστα.

Κατά τ' άλλα, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30 και θα πάρουν ρεπό την Δευτέρα.

Εισιτήρια:
22.312

Εισπράξεις: 301.816

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ