STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μπλόκο" σε ΟΦΗ και Τρίκαλα

"Μπλόκο" σε ΟΦΗ και Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την οδηγία της UEFA και της EΠΟ να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τη Football League, "μπλοκάροντας" τη συμμετοχή των ΟΦΗ και Τρίκαλα στα πλέι οφ για την άνοδο. Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία.

Παρά την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό.

Έτσι πλέον δημιουργούνται νέα δεδομένα και η απόφαση θα τεθεί ξανά προς ψήφιση στην Ομοσπονδία.

Ο ΟΦΗ εκτός όλων των άλλων έχει προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια και πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη προκύπτουν νέα δεδομένα.

Ο Αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης έδωσε το "παρών" στο Δ.Σ ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη, ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε την πλευρά των Κρητικών αν δέχονται να γίνει νέος έλεγχος του φακέλου της ομάδας από την ΕΠΟ ή την UEFA και η απάντηση είναι ότι θα ήθελαν να γίνει μόνο από την Ομοσπονδία.

Μετά και από τις εισηγήσεις της UEFA, η ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή στο Δ.Σ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξή της όσον αφορά σε αυτό το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ είχε καταλάβει την τρίτη θέση στην βαθμολογία της Football League αλλά αρχικά απορρίφθηκε ο φάκελος της αδειοδότησης του όπως και των Τρικάλων με αποτελέσμα να μην μπορούν να λάβουν μέρος στα πλέι οφ για την άνοδο

Κατά τα άλλα όπως αναμενόταν δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα μετά και από την υπόθεση με το σκάνδαλο που ξέσπασε και αναμένεται και παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ