STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ναοί του ποδοσφαίρου "Βικελίδης" και "Καραϊσκάκη"

Ναοί του ποδοσφαίρου "Βικελίδης" και "Καραϊσκάκη"
INTIME SPORTS

Το καπέλο βγάζει ισπανική ιστοσελίδα στα γήπεδα του Άρη και του Ολυμπιακού καθώς τα χαρακτηρίζει ως "αυθεντικούς ναούς" του ποδοσφαίρου!

Αφιέρωμα στις πιο καυτές έδρες όλου του κόσμου έκανε η ιστοσελίδα Diariovasco συγκαταλέγοντας μέσα σε αυτές και δύο ελληνικές.

Με τίτλο "Αυθεντικοί ναοί του ποδοσφαίρου" το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: " Σε ορισμένα γήπεδα στον κόσμο το ποδόσφαιρο παίζεται υπό διαφορετικές συνθήκες. Σε ορισμένα γήπεδα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των συγκεκριμένων ομάδων θυμίζει κόλαση.

Είναι παιχνίδια που έχουν μείνει μυθικά εξαιτίας της ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε στις εξέδρες. Στη Λατινική Αμερική είναι γνωστά το ''Μαρακανά'' και το ''Λα Μπομπονέρα'', στο οποίο αγωνίζεται η Μπόκα Τζούνιορς".

Στη συνέχεια αφού κάνει αναφορά σε Ουρουγουάη και Μεξικό, ο δημοσιογράφος... περνάει τον Ατλαντικό και έρχεται στα μέρη μας:

" Στην Ευρώπη τα γήπεδα που ξεχωρίζουν είναι το ''Αλί Σαμί Γεν'' στην Τουρκία, το ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και το Καραϊσκάκη στην Ελλάδα, οι έδρες των Ρέιντζερς και Σέλτικ στη Σκοτία, το γήπεδο της Νάπολι, της Τζένοα και το ''Σαν Σίρο'' στην Ιταλία, το ''Μπερναμπέου'' και το ''Καμπ Νου" στην Ισπανία."

Δείτε εδώ το δημοσίευμα που εκθειάζει τα γήπεδα του Άρη και του Ολυμπιακού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ