STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Κοντονής είπε "ναι" και καλεί τηνSuperLeague

Ο Κοντονής είπε "ναι" και καλεί τηνSuperLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποδέχθηκε την πρόταση της Superleague αλλά κάλεσε τους εκπροσώπους των ΠΑΕ στο γραφείο του την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Δ.Σ.

ΗSuperLeagueείχε απευθύνει πρόσκληση στον Σταύρο Κοντονή να δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει στις 2 μ.μ. και ο υφυπουργός αθλητισμού απάντησε θετικά.

Μόνο που ζήτησε (και έγινε αποδεκτό) η συνάντηση να γίνει στο υφυπουργείο Αθλητισμού και όχι στα γραφεία του συνεταιρισμού στην οδό Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι. Οι δύο πλευρές λοιπόν, θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αλλά και τις προτάσεις της λίγκας για το αθλητικό νομοσχέδιο που είναι υπό επεξεργασία.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο, αν μετά την συνάντηση πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών και το πρόγραμμα των αγώνων τηςSuperLeagueμέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ