STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αριθμοί της 2ης αγωνιστικής

Οι αριθμοί της 2ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Μετά από 18χρόνια καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο μετά την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ των αδερφών Ριέρα και τα 50 γκολ του Καφέ στην μεγάλη κατηγορία.

Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με απώλειες από νωρίς για τα φαβορί και μετά από 18χρόνια, καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο με τη συμπλήρωση δύο αγωνιστικών.

Ήταν η περίοδος 1991-1992 όταν είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο μετά από τις δύο πρώτες στροφές ενώ παράλληλα οι τρεις μεγάλοι του πρώην ΠΟΚ δεν είχαν μπει με το δεξί στην διοργάνωση για τελευταία φορά τη σεζόν 1989-1990.


Την ίδια στιγμή όμως μετά από 16χρόνια, σκόραραν στην ίδια στιγμή δύο αδέρφια. Ο Άλμπερτ Ριέρα με τον Ολυμπιακό και ο Σίτο με τον Πανιώνιο βρήκαν δίχτυα ενώ προηγουμένως το 1994 είχαν σκοράρει οι αδερφοί Καρασαββίδη. |


Καλή παράδοση για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τα τελευταία χρόνια καθώς τελευταία νίκη των "κίτρινων" ήταν το 2006 για να ακολουθήσουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία.


Παράλληλα ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε λογαριασμό για φέτος από την άσπρη βούλα όπου έχει σκοράρει στις πέντε από τις έξι εκτελέσεις στην καριέρα του στην Ελλάδα.


Μόνο νίκες με Κέρκυρα


Ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες με αντίπαλο την Κέρκυρα στην μεγάλη κατηγορία. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον μετά και από την επιτυχία του Σαββάτου, έφτασαν τις πέντε απέναντι στους "Φαίακες".


Την ίδια στιγμή ο Ριέρα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τους "ερυθρόλευκους" ενώ ο Μέλμπεργκ έφτασε τα τέσσερα γκολ με τους Πειραιώτες και μάλιστα τα έχει σημειώσει όλα στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".


Της πάει η Ριζούπολη


Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Ριζούπολη μετά από την περίοδο 2004-2005 με το ίδιο αποτέλεσμα καθώς έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Παράλληλα το γκολ που σημείωσε ο Καφές είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς ήταν το 50ο του Έλληνα μέσου στην πρώτη κατηγορία. Ο Τζιμπούρ βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενα αγώνα και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μπέλιτς του Πανσερραϊκού.


Νέα απώλεια στην Τρίπολη


Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς ξανά στην Τρίπολη. Πέρυσι ξανά τη δεύτερη αγωνιστική είχε αναδειχτεί ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα ενώ φέτος έμεινε στο 0-0.


Ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν σκόραρε μετά τα τρία γκολ που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα ενώ ο Αστέρας διατήρησε το μηδέν στην άμυνα μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Οι 400 συμμετοχές του Κατσαμπή

Ο Τάσος Κατσαμπής συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρο. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο 29ος παίκτης που φτάνει τις 400 συμμετοχές.

Ο Ατρόμητος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα με τον Περόνε ενώ ο "Γηραιός" όπως και στην πρώτη αγωνιστική με γκολ στο φινάλε είχε βαθμολογικό όφελος.


Όρθιος στα Πηγάδια


Ο Πανιώνιος έχει "χτίσει" τη δική του παράδοση στην Ξάνθη καθώς για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έμεινε αήττητος. Οι "κυανέρυθροι" σε αυτό το διάστημα έχουν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.


Η Ξάνθη έχει σαν πρωταγωνιστή τον Βασιλακάκη καθώς ο νεαρός παίκτης είναι πρώτος στην κατηγορία με τα κερδισμένα φάουλ πλέον με δέκα.


Απώλειες στο "Αλκαζάρ"


Η Λάρισα δεν κατόρθωσε να ξεκινήσει τη σεζόν με δύο νίκες. Η ΑΕΛ έχει πετύχει κάτι τέτοιο δύο φορές στο παρελθόν με τελευταία τη σεζόν 1987-1988.


Η Καβάλα μετά από δύο ήττες, πήρε ξανά αποτέλεσμα στην έδρα των Θεσσαλών ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει σκοράρει μετά από δύο αγώνες.


Με την υπογραφή του Μπούντιμιρ



Ο Μάριο Μπούντιμιρ χαρίζει βαθμούς στον Εργοτέλη εκτός έδρας και κάτι τέτοιο συνέβη και στον Βόλο όπου σημείωσε το 11ο του τέρμα μακριά από το Ηράκλειο από τα 17 που έχει σημειώσει συνολικά.


ς



TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ