STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-1

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης 1-1
INTIME SPORTS

Δύο τραγικά λάθη από Γιακούποβιτς και Σηφάκη επέτρεψαν στους Νέτο και Ντολεζάι αντίστοιχα να διαμορφώσουν το 1-1 στο Ολυμπιακός Βόλου - Άρης.

Αρχικά, στο 20ό λεπτό, ο Βραζιλιάνος με μακρινή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γιακούποβιτς, πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Σηφάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου, με συνέπεια ο Ντολεζάι να μην δυσκολευτεί να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ντολεζάι στο 54'.

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Π. Τρύφων, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Σολάκης, Άλβαρες, Πλιάγκας - Πρίττας, Κουλουχέρης, Φατί

Γκολ: 20' Νέτο (0-1), 40' Ντολεζάι (1-1)

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (66' Πλιάγκας), Μπρέσκα (58' Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Σέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (90'+4 Τομάς), Καπετάνος, Άλβαρες, Ουμπίδες

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα (75' Φατί), Κόκε (84' Καζναφέρης), Ρουίς (60' Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας

Ο αγώνας

Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα στα πρώτα του λεπτά, αφού πέραν ενός σουτ του Μπρέσκα στο 4', που η μπάλα κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Σηφάκη, δεν είχαμε καμία φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Όμως, από το πουθενά μπήκε ένα γκολ που σίγουρα έχει ήδη βάλει υποψηφιότητα για γκολ της αγωνιστικής. Στο 20ό λεπτό, ο Άρης κέρδισε φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα και ο Νέτο ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είδε εκτός θέσης τον Γιακούποβιτς και αποφάσισε να το ρισκάρει. Η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας, με τον Ελβετό τερματοφύλακα να θυμίζει τον Ντέιβιντ Σίμαν στο Μουντιάλ του 2002, και τον Νέτο λίγο από το συμπατριώτη του, Ροναλντίνιο.

Η αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων άργησε να έρθει και όταν τελικά ήρθε, βρήκε απέναντί του τον Μιχάλη Σηφάκη. Στο 32ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Σανκαρέ, που δεν το σκέφτηκε πολύ, έκανε ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη εκτινάχθηκε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ωστόσο, στο 40' ο Σηφάκης αποφάσισε να ανταγωνιστεί τον Γιακούποβιτς σε λάθη, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου από δεξιά, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του διεθνή πορτιέρο και σε κενή εστία ο Ντολεζάι ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1.

Η ιστορία του πρώτου μέρους γράφτηκε από αυτά τα δύο τραγικά λάθη, που μαζί με την εντυπωσιακή απόκρουση του Σηφάκη στο πλασέ του Σανκαρέ, ήταν οι μόνες περιπτώσεις που αφύπνισαν τους λίγους... παγωμένους θεατές στο Πανθεσσαλικό.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή φάση άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 53', ο Καπετάνος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον Σηφάκη. Στην εξέλιξη της φάσης, παραλήπτης της μπάλας έγινε ο Ντολεζάι, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όμως στην κεφαλιά που πήρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο, μέχρι και το 72ο λεπτό. Τότε, ο Νέτο προσπάθησε να κάνει ό,τι και στο 20', εκτελώντας ένα ακόμη φάουλ, αυτή τη φορά από πιο κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Στο 87', ο Ντολεζάι προσπάθησε εκ νέου να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Καπετάνου αποκρούστηκε από τον Σηφάκη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Σανκαρέ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ