STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1
INTIME SPORTS

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Καλό το θέαμα στο Αγρίνιο με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με δέκα παίκτες. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αγρινίου μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια σίγουρα θα υπήρχαν περισσότερα γκολ. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Με τον βαθμό αυτό, ο Παναιτωλικός έφτασε στους 18 και ο Ατρόμητος στους 28.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός και με πρωταγωνιστές τους Θεοδωρίδη, Καμαρά, Ονουάτσι δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ατρόμητο πετυχαίνοντας και το γκολ. Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε κενά στην μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να κάνει φάση με αξιώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περιστερίου παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Παναιτωλικού και έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Μήτρογλου. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε στην πίεση του Ατρομήτου, ενώ έχασε και τον Εντζενγκουέλε με κόκκινη κάρτα.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)/ Μαζαράκης (Κεφ/νίας)

Καιρός: Σποραδικές βροχές

Παναιτωλικός (Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Ντολεζάι, Εντζενγκουέλε, Άντι, Μουμίν, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης (61' Κούσας), Καμαρά, Ονουάτσι (80' Παλαιολόγος), Χαριστέας (90' Καραμαλίκης).

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (74' Αναστασάκος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Καραμάνος (65' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46' Μπρίτο), Επστάιν, Μήτρογλου.

Κίτρινες κάρτες: Ρότσα (21', Παναιτωλικός), Ντολεζάι (68', Παναιτωλικός), Άντι (71', Παναιτωλικός), Μητρόπουλος (82', Παναιτωλικός), Μουμίν (87', Παναιτωλικός)-Δημούτσος (41', Ατρόμητος), Τόμας (64', Ατρόμητος), Φυτανίδης (81', Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: Εντζενγκουέλε (76', Παναιτωλικός)-Μήτρογλου (92', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Καμαρά (9', Παναιτωλικός)-Μήτρογλου (79', πεν. Ατρόμητος)

Καλύτερος ο Παναιτωλικός στο πρώτο

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός με τους Θεοδωρίδη, Καμαρά και Ονουάτσι να κάνουν ότι θέλουν την άμυνα του Ατρομήτου, ο οποίος είχε πολλά κενά.

Μάλιστα οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς. Στο 9', ο Χαριστέας έστρωσε ωραία την μπάλα στον Καμαρά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

Τρία λεπτά αργότερα (12'), ο Θεοδωρίδης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στον Γιαννούλη και απομακρύνθηκε. Ο Ατρόμητος προσπάθησε στην συνέχεια να βγει στην επίθεση και στο 26', ο Καραγκούνης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με ον Τζενάμο να διώχνει την μπάλα.

Στο 31', ο Θοδωρίδης έκανε το μακρινό δυνατό σουτ με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 37', ο Χαριστέας μέσα από την περιοχή δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ, καθώς έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Γιαννούλης.

Ανέβασε την απόδοσή του ο Ατρόμητος

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Μπρίτο ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του Ατρομήτου, ενώ η αλλαγή του Θεοδωρίδη για τον Παναιτωλικό αποδυνάμωσε το κέντρο των γηπεδούχων.

Στο 49', ο Επστάιν έκανε το σουτ, αλλά ο Τζενάμο και πάλι ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 53' και στο 58' από την κεφαλιά και το σουτ του Καραμάνου η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Περιστερίου συνέχιζε να πιέζει με τον Παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να προσπαθεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις.

Τελικά δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 75', ο Εντζενγκουέλε ανέτρεψε τον Μήτρογλου με τον διαιτητή Τριτσώνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Παναιτωλικού ο οποίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (79') ο Μήτρογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ατρόμητος.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τα νεύρα να κάνουν την εμφάνισή τους και αφού οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια αποβολή (απευθείας κόκκινη) στο 92', όταν ο Μήτρογλου πάνω στην κίνηση χτύπησε τον Άντι με το χέρι και αποβλήθηκε.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τριτσώνη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες.

Η συνέντευξη Τύπου

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή Τριτσώνη και του βοηθούς του είχε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μπάμπης Τεννές, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως πολλές διαιτησίες έχουν διαμορφώσει αποτέλεσμα εις βάρος του Παναιτωλικού και αυτό έγινε και κόντρα στους Περιστεριώτες. Επίσης ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε και η ΠΑΕ.

Εκτός από τον Μπάμπη Τεννέ, παράπονα από την διαιτησία του Τριτσώνη έχει και ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης. Μάλιστα σχολιάζοντας την αποβολή του Μήτρογλου, τόνισε χαρακτηριστικά πως με την απόφαση αυτή γελάει όλη η Ελλάδα.

Στατιστικά Αγώνα


1

Γκολ

1

1

Ασίστ

1

6

Τελικές προσπάθειες

9

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

0

Κεφαλιές

2

3

Αποκρούσεις

1

23

Επεμβάσεις

20

29

Κλεψίματα

25

19

Φάουλ

11

1

Οφσάιντ

2

9

Κόρνερ

4

41

Λάθη

39

4/24

Γεμίσματα

3/24



Το φιλμ του αγώνα:

8': Ο Επστάιν δοκίμασε ένα σουτ για τον Ατρόμητο, με τον Τζενάμο να μπλοκάρει την μπάλα.

9': ΓΚΟΛ! Ο Χαριστέας έστρωσε ωραία την μπάλα στον Καμαρά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

12': Ο Θεοδωρίδης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στον Γιαννούλη και απομακρύνθηκε.

26': Ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καραγκούνη από το ύψος του πέναλτι να κάνει το σουτ και τον Τζενάμο να διώχνει την μπάλα.

31': Μακρινό δυνατό σουτ από τον Θεοδωρίδη, ο Ιτάνζ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

37': Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, όταν η μπάλα έφτασε στον Χαριστέα μέσα στην περιοχή, με τον Γιαννούλη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ.

41': Σουτ του Επστάιν για τον Ατρόμητο ο Τζενάμο απέκρουσε.

49': Νέο σουτ από τον Επστάιν, ο Τζενάμο και πάλι ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

53': Κεφαλιά από τον Καραμάνο η μπάλα έφυγε άουτ.

58': Πλασέ από τον Καραμάνο η μπάλα έφυγε άουτ.

79': ΓΚΟΛ! Ο Εντζενγκουέλε ανέτρεψε τον Μήτρογλου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Παναιτωλικού. Ο Μήτρογλου το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο.

83': Σουτ από τον Αναστασάκο ο Τζενάμο μπλόκαρε την μπάλα.

92': Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μήτρογλου για χτύπημα στον Άντι πάνω στην κίνηση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ