STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας άνετα του Πλατανιά με 3-0 στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική. Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς και Καμαρά οι σκόρερ (videos)

Η "αγία τριάδα" του Παναιτωλικού τον οδήγησε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς και Καμαρά σκόραραν στο 3-0 απέναντι στον Πλατανιά στο Αγρίνιο και έφτασαν μαζί στα 11 γκολ (από τα 18 της ομάδας τους).

H ομάδα του Μάκη Χάβου έπεφτε πάνω στο... μπλόκο του Νίκου Αναστόπουλου σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 40' όμως ο Θεοδωρίδης το "έσπασε", με ευθύνη και του Γιωργαλλίδη, και τα "καναρίνια" έφτασαν στη συνέχεια άνετα στην πρώτη τους νίκη μετά από 4 αγώνες (σ.σ. τελευταία στις 10/11 κόντρα στον Λεβαδειακό).

Με το σημερινό "τρίποντο" ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 21 βαθμούς (7ος) και ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο το Σάββατο στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (21/12, 15:00). Παράλληλα έμεινε αήττητος στο "κάστρο" του για 9ο σερί ματς (σ.σ. τελευταία ήττα στις 1/4 από τον Ολυμπιακό).

Ο Πλατανιάς έμεινε στους 15 (15ος) και την Κυριακή υποδέχεται στα Χανιά τον Πανιώνιο (22/12, 17:15).

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Πλατανιάς

Φύλλο Αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητές: Καμπαξής, Σωτηρόπουλος, Καμπούρης

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (Μύγας 81'), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (Πασάς 86'), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (Παπουτσογιαννόπουλος 77'), Μπόγιοβιτς

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (Γουνδουλάκης 46'), Μπέλιτς (Πόποβιτς 75'), Τόρες, Κατάι (Μπεριάν 70'), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ.

Γκολ: Θεοδωρίδης 40', Μπόγιοβιτς 60', Καμαρά 66'

Δοκάρι: Μελισσάς 27'

Χαμένο Πέναλτι: Μπόγιοβιτς 83'

Κίτρινες: Αγκιλέρα 14', Τετέ 64', Ιντζίδης 83'

Μη χάσετε σήμερα στις 21.30 την έκτακτη Super Ball για τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. Με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Η αναμέτρηση

Το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του χειρότερου έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Πλατανιάς μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο και άφησε την κατοχή στον Παναιτωλικό που δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Ο αργός ρυθμός και τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου συμπλήρωσαν ένα σκηνικό... υπνηλίας. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη φάση στον αγώνα ήρθε στο 27'(!) όταν από φάουλ του Γκάλο, ο Μελισσάς βρήκε με κεφαλιά το δοκάρι.

Η ευκαιρία του Παναιτωλικού δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού που βάδιζε με μαθηματική ακρίβεια στο ημίχρονο με 0-0. Ωστόσο από το πουθενά στο 40' οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ όταν ο Θεοδωρίδης, πήρε την πάσα από εκτέλεση φάουλ, δοκίμασε να σουτάρει από πολύ μακριά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Γιωργαλλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Το 1-0 ανάγκασε τον Πλατανιά στην επανάληψη να βγει από το καβούκι του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μπρακάλι. Ο Παναιτωλικός περίμενε τους φιλοξενούμενους και τελικά τους "χτύπησε", όχι σε κάποια αντεπίθεση, αλλά και πάλι με "στημένο".

Ο Μπόγιοβιτς έγραψε το 2-0 στο 60' και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 66' όταν μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια, ο τελικός αποδέχτης της μπάλας, Καμαρά, απέφυγε υπέροχα δύο παίκτες και έκανε το 3-0.

Στα υπόλοιπα διαδικαστικά λεπτά του αγώνα, ο Μπόγιοβιτς έχασε την ευκαιρία να φτάσει τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα όταν στο 83' ο Γιωργαλλίδης του απέκρουσε πέναλτι. Ο Σέρβος έμεινε στα 4, όσα και ο Καμαρά, ενώ ο Θεοδωρίδης έφτασε τα 3.

MVP

Ο Θεοδωρίδης "έσπασε" στο 40' το μπλόκο του Πλατανιά. Μαζί και την κατάρα, καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που σκόραρε φέτος, η ομάδα του έχασε.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γιωργαλλίδης δέχθηκε το γκολ που "έλυσε" τα πόδια των αντιπάλων του μ' ένα τρόπο που έχει μεγάλη ευθύνη. Πολύ κακή η αντίδρασή του στο σουτ του Θεοδωρίδη.

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
19 Τελικές Προσπάθειες 8
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
7 Κεφαλιές 2
3 Αποκρούσεις 9
6 Επεμβάσεις 16
13 Κλεψίματα 9
22 Φάουλ 20
0 Οφσάιντ 1
6 Κόρνερ 2
37 Λάθη 38
9/25 Γεμίσματα 6/15
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ