STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανίσχυρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Πανίσχυρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
INTIME SPORTS

Μία ενδεκάδα αγώνων χωρίς ήττα στο "Κ.Βικελίδης" συμπλήρωσε η ΑΕΚ και πέτυχε την ευρύτερη της νίκη σε βάρος του Άρη. Πέντε συνεχόμενες επιτυχίες όπως και τον περασμένο Οκτώβριο έχει ο Ολυμπιακός. Εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει ο Παναθηναϊκός.

Η ΑΕΚ ήταν "καταιγίδα" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και συνέχισε την εντυπωσιακή παράδοση που έχει στην έδρα του Άρη.

Η "Ενωση" πλέον συμπλήρωσε έντεκα αγώνες χωρίς ήττα στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς η τελευταία νίκη των "κίτρινων" ήταν την σεζόν 1998-1999 με 2-0. Στα παιχνίδια που ακολούθησαν ο "Δικέφαλος" μετράει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες.


Το 4-0 ήταν η ευρύτερη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη ενώ ο Τζιμπούρ σημείωσε το υπ αριθμόν 3.100 γκολ γκολ της ομάδας του στην Α΄Εθνική. Ο γαλλοαλγερινός έφτασε τα τέσσερα γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ ο Νάτσο Σκόκο έχει σημειώσει τρία φέτος ενώ συνολικά έφτασε τα 20 με την φανέλα της "Ενωσης".

Η ΑΕΚ έχει τρεις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο. Ο Άρης γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε τρία παιχνίδια στην έδρα του ενώ με μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό του έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μαζί με την Ξάνθη.


"Ερυθρόλευκος" Οκτώβριος


Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στα Πηγάδια όπως και πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο.Τότε μάλιστα τελικά έφτασε τις επτά συνεχόμενες επιτυχίες. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ένα βαθμό λιγότερο σε σχέση με πέρυσι μετά την έκτη αγωνιστική.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των Πειραιωτών στην έδρα της Ξάνθης ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 13 γκολ.

Ο Τοροσίδης σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ενώ τα δύο γκολ έφτασε και ο Ριέρα με τον Φετφατζίδη εξάλλου να σημειώνει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.


Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα ενώ δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα έξι παιχνίδια της.


Παράδοση του Βύντρα με ΠΑΟΚ


Ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε ξανά κόντρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την παράδοση που έχει καθώς και πριν από δύο χρόνια είχε σημειώσει δύο τέρματα κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά".


Οι "πράσινοι" σημείωσαν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους σε βάρος των "ασπρόμαυρων" καθώς τελευταία επιτυχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν το 2001 με 2-1.


Το "τριφύλλι" έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο ενώ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" συνέχισε την πτωτική του πορεία καθώς δεν έχει νίκη μετά την πρώτη αγωνιστική ενώ μετράει τέσσερις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι μετά την έκτη αγωνιστική.


Μάλιστα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

"Μπλόκο" από τον Κοκότοβιτς


Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς για μία ακόμη φορά έφυγε με βαθμολογικό όφελος από το "Καυτανζόγλειο".Ο προπονητής του Πανσερραϊκού δεν έχει ηττηθεί στην έδρα του Ηρακλή, ούτε ως προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Ατρόμητου.


Ο "Γηραιός" μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Εντός έδρας μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ενώ έχει δύο βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι.


Έγραψε ιστορία ο Αστέρας


Ιστορική αξία είχε η νίκη του Αστέρα επί της Λάρισας στο "Αλκαζάρ". Οι Αρκάδες σημείωσαν την πρώτη τους νίκη επί της ΑΕΛ στην Α' Εθνική μετά από έξι αγώνες.Εκτός έδρας μάλιστα έχουν καλές επιδόσεις μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.


Η Λάρισα αντίθετα δεν έχει νικήσει μετά την πρεμιέρα ενώ με μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό της διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα. Στο "Αλκαζάρ" έχει χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος καθώς σε τέσσερις αγώνες μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρώτο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη


Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου στην μεγάλη κατηγορία σημείωσε ο Εργοτέλης μετά από πέντε αγώνες.

Συνολικά οι Κρητικοί δεν είχαν νίκη επί των "κυανέρυθρων", ανεξαρτήτως έδρας από το 2006. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου παρουσιάζεται πιο ισχυρή εκτός έδρας όπου έχει δύο νίκες και μία ήττα ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα από τα έξι τέρματα που έχει ως παθητικό.


Ο Πανιώνιος γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και ενώ εντός έδρας έχει μία νίκη και δύο ήττες. Μάλιστα στη Νέα Σμύρνη έχει σημειώσει μόλις ένα από τα τέσσερα γκολ που έχει στο ενεργητικό του.

Το σερί της Καβάλας

Η Καβάλα πήρε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα και είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει πέντε αγώνες χωρίς ήττα καθώς η μοναδική της ήταν στην πρεμιέρα από τον Άρη.


Ακολούθησαν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες ως απολογισμός. Ο Ονουάτσι εξάλλου που ήταν και πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, βρήκε δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.


Η Κέρκυρα αν και δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, στην Πάτρα παραμένει αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Ντένις Επστάιν εξάλλου έφτασε τα τέσσερα γκολ και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς.


"Πληγή" η άμυνα

Ο Ατρόμητος δέχτηκε δύο γκολ και με εννέα παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία μαζί με τον Πανσερραϊκό με εννέα τέρματα. Στην έδρα του εξάλλου έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη πλευρά συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία και εκτός έδρας μετράει μία ήττα από τον Ολυμπιακό, μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Ο Μπρέσκα εξάλλου έφτασε τα τρία γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ