STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός- ΑΕΛ 1-0

Πανσερραϊκός- ΑΕΛ 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Νταλέ ο Πανσερραϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ. Με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 24' λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, κατάφερε να πάρει ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς με γκολ του Νταλέ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, ήταν κακό ποιοτικά, με την Λάρισα να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη διάρκειά του με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ιγκλέσιας για χτύπημα στον Παπάζογλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, με την Λάρισα να έχει δοκάρι στο 31' με τον Μπλάζεκ και τον Πανσερραϊκό να απαντά στο 44' με το γκολ του Νταλέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο, με τον Πανσερραϊκό να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα από μια ΑΕΛ η οποία με δέκα παίκτες δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει την εστία του Ράντμαν.

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Διαιτητής/ Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Μπιτσίδης (Θράκης), Γεωργαράκος (Αθηνών).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Αμπουμπακαρί (63' Γεωργιάδης), Πάμπλο Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (82' Ανάκογλου), Μπέλιτς (80' Ντιόγκο), Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (81' Φαλάγγας), Τολ, Γκέρεμι (72' Σίμιτς), Κουζέν, Μετίν (61' Πούρι), Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ.

Κάρτες: Κάστρο (34'- Πανσερραϊκός, κίτρινη), Παντελιάδης (41', Πανσερραϊκός, κίτρινη)- Ιγκλέσιας (24'- ΑΕΛ, κόκκινη)

Σκόρερ: Νταλέ (44'- Πανσερραϊκός)

Ο αγώνας

Για τους γηπεδούχους ο αγώνας με την ΑΕΛ, ήταν οριακός, καθώς ήθελαν να κάνουν ένα νλέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετά τις τέσσερις ήττες και για τον λόγο αυτό μπηκαν δυνατά στην αναμέτρηση.

Στο 10ο λεπτό, ένα σουτ του Σουμπίνιο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 15', πάλι ο Σουμπίνιο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βιέρα.

Μετά το πρώο εικοσάλεπτο, η Λάρισα έκανε αισθητή την παρουσία της στον αγώνα. Στο 21', μετά από πάσα του Γκέρεμι, ο Ρομέου έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ, αλλά ο Ράντμαν μπλόκαρε την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα (24'), η ΑΕΛ, έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ιγκλέσιας έσπρωξε εκτός φάσης τον αμυντικό των γηπεδούχων τον Παπάζογλου και ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.

Στο 25', μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος διώξιμο της άμυνας των "λιονταριών", η μπάλα κατέληξε στον Μπλάζεκ, ο οποίος από την μικρή περιοχή θα κάνει το σουτ, αλλά ο Ράντμαν θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 31', μετά από ωραία σέντρα του Βενετίδη από τα αριστερά, ο Μπλάζεκ έκανε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, όμως ο Ράντμαν έδιωξε την μπάλα η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του.

Και αφού η ΑΕΛ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, το έκανε ο Πανσερραϊκός. Στο 44' μετά από μπαλιά του Λεοζίνιο, ο Νταλέ από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Έπεσε αισθητά ο ρυθμός

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και το θέαμα ήταν απογοητευτικό για τους φιλάθλους των δύο ομάδων που έδωσαν το παρών στις εξέδρες.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε 50 λεπτά (σ.σ. μαζί με τις καθυστερήσεις), τρεις ήταν όλες κι όλες οι φάσεις που άξιζαν

Συγκεκριμένα, στο 50', για την Λάρισα, όταν ο Κουζέν μετά από προσωπική ενέργεια λεκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 57' μετά από σουτ του Αμπουμπακαρί από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βιέρα έπεσε και μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, έγινε στις καθυστερήσεις, όταν από το σουτ του Κουζέν οι αμυντικοί των "κόκκινων" έδιωξαν την μπάλα.

Έτσι το 1-0 υπέρ του Πανσερραϊκού έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τριτσώνη, με τους παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς να κάνουν “σεφτέ” στις νίκες στο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ