STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0
Τσέζαρεκ INTIME SPORTS

Το γκολ του Σουμπίνιο το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αρκετό για τον Πανσερραϊκό να πάρει το "τρίποντο" κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δύο δόσεις. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς με το γκολ που σημείωσε ο Σουμπίνιο το Σάββατο το απόγευμα στο 40ο λεπτό πήρε τη νίκη με 1-0, καθώς κράτησε για 53' λεπτά το υπέρ της σκορ το απόγευμα της Κυριακής.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί στο 53' το Σάββατο λόγω της πυκνής ομίχλης και συνεχίστηκε από το λεπτό που σταμάτησε την Κυριακή και έτσι τα "λιοντάρια" με το "τρίποντο" που πήραν έφτασαν στους 14 βαθμούς.

Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να αντιδράσει σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο και έχασε και τον Μισέλ ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Γήπεδο:
Δημοτικό Σερρών

Διαιτητής/ Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης (92' Τάντιτς), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (90' Αμπουμπακάρι).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (54' Χαβίτο), Τσέζαρεκ, Φατί (54' Ρουίζ), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε (54' Πορτίγια), Βαγγέλη.

Κίτρινες κάρτες: Κάστρο (11', Πανσερραϊκός), Παπάζογλου (47', Πανσερραϊκός), Μαβενε (76', Πανσερραϊκός), Ράντμαν (92', Πανσερραϊκός)- Οριόλ (31', Άρης), Βαγγελή (62', Άρης), Ναφτί (82', Άρης)

Κόκκινες κάρτες: Μίσελ (90', Άρης)

Σκόρερ: Σουμπίνιο (40', Πανσερραϊκός)

Οβίδα.... από τον Σουμπίνιο

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα που έγινε το Σάββατο ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Πανσερραϊκό να "παίζει" τις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές με τον Σουμπίνιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 10ο λεπτό, ο Μισέλ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Ράντμαν να διώχνει με υπερένταση. Στο 34' ο Άρης έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φατί, καθώς είχε χάσει την ισορροπία του και έπεφτε στο χορτάρι, έβγαλε μία κάθετη μπαλιά στον Τσέζαρεκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ράντμαν, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, από την επέμβαση του γκολκίπερ των "λιονταριών".

Ο Πανσερραϊκός άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση και στο 37’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Λεοζίνιο έκανε ένα δυνατό καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Ότι δεν κατάφερε ο Λεοζίνιο, το πέτυχε στο 40' ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη για να κάνει το Πανσερραϊκός- Άρης 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερος και την Κυριακή

Το δεύτερο ημίχρονο λοιπόν ξεκίνησε την Κυριακή από το 53ο λεπτό με τον Πανσερραϊ κό να είναι και πάλι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου των Σερρών.

Μάλιστα στο 64' έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, αλλά από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σουμπίνιο και πάλι, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σηφάκη και έτσι έμεινε το 1-0.

Στο 89' ένα μακρινό σουτ του Ναφτί δεν ανησύχησε τον Ράντμαν, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτε λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Μισ΄πελ ο οποίος χτύπησε τον βοηθό του Ντράγκαν Κοκότοβιτς κ. Ζαλίκα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Πανσερραϊκός πήρε ένα πολύτιμο "τρίποντο" στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Superleague.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ