STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0 (Διεκόπη)

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0 (Διεκόπη)
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Άρη διεκόπη στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω της πυκνής ομίχλης στην πόλη των Σερρών. Με γκολ του Σουμπίνιο τα "λιοντάρια" ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 1-0.

Μετά τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί στο ημίχρονο, λόγω βροχής, ένας ακόμη αγώνας της Superleague, δεν ολοκληρώθηκε την ημέρα που έπρεπε, λόγω των καιρικών φαινομένων.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου λοιπόν μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Άρη για την 12η αγωνιστική, διεκόπη στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ τα "λιοντάρια" ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Σουμπίνιο (40'), λόγω της πυκνής ομίχλης στην πόλη των Σεερών και η οποία έκανε πολύ δύσκολη την ορατότητα.

Έτσι εάν όλα πάνε καλά, το ματς θα συνεχιστεί από το 53ο λεπτό, την Κυριακή, εκτός και αν αλλάξει κάτι μέσω της διοργανώτριας αρχής, καθώς ο Άρης την ερχόμενη Τετάρτη έχει αγώνα για το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα αναχωρήσει την Τρίτη από την Θεσσαλονίκη για την Μαδρίτη.

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Διαιτητής/ Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβέλε, Λεοζίνιο.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε, Βαγγέλι

Κίτρινες κάρτες: Κάστρο (11', Πανσερραϊκός), Παπάζογλου (47', Πανσερραϊκός)- Οριόλ (31', Άρης)

Σκόρερ: Σουμπίνιο (40', Πανσερραϊκός)

Οβίδα.... από τον Σουμπίνιο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Πανσερραϊκό να "παίζει" τις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές με τον Σουμπίνιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 10ο λεπτό, ο Μισέλ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Ράντμαν να διώχνει με υπερένταση. Στο 34' ο Άρης έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φατί, καθώς είχε χάσει την ισορροπία του και έπεφτε στο χορτάρι, έβγαλε μία κάθετη μπαλιά στον Τσέζαρεκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ράντμαν, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, από την επέμβαση του γκολκίπερ των "λιονταριών".

Ο Πανσερραϊκός άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση και στο 37’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Λεοζίνιο έκανε ένα δυνατό καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Ότι δεν κατάφερε ο Λεοζίνιο, το πέτυχε στο 40' ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη για να κάνει το Πανσερραϊκός- Άρης 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.



Υπολόγιζαν χωρίς την ομίχλη

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση, ο μεν Πανσερραϊκός να κρατήσει το υπέρ του 1-0, ο δε Άρης να κάνει την ανατροπή για να πάρει τη νίκη, αλλά υπολόγιζαν χωρίς την... ομίλη.

Στο 53' λοιπόν, ο διαιτητής του αγώνα Τριτσώνης (Αθηνών), διέκοψε την αναμέτρηση, καθώς η πυκνή ομίχλη στις Σέρρες έκανε την προσπάθεια των παικτών δύσκολη. Έτσι, ο διαιτητής αφού περίμενε για 15 λεπτά μήπως και διαλυθεί η ομίχλη, αυτό δεν έγινε και έτσι πήρε την απόφαση να διακοπεί η αναμέτρηση.

Εάν όλα πάνε καλά, με τις καιρικές συνθήκες το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης θα διεξαχθεί την Κυριακή. Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας που διακόπτεται την φετινή σεζόν. Ο πρώτος ήταν του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε στο ημίχρονο, λόγω βροχής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ