STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

Με βαθμολογική απώλεια ξεκίνησε το 2011 για τον ΠΑΟΚ, που αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό στις Σέρρες, ισοφαρίστηκε στο 72', πληρώνοντας την κακή του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και σκόραραν στο 2ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη μετά από ωραία πάσα του Αθανασιάδη.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός δεν έκανε καμία ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη (72'), ενώ δοκάρι είχε στις καθυστερήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο.

Στο 43' αντικαταστάθηκε ο Ζουέλα από τον Σαβίνι, αφού τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.

Διαιτητής: Δ. Θάνος

Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης, Χ. Μαγιάννης

Κίτρινες κάρτες: Λεοζίνιο, Κάστρο - Σνάουτσνερ, Σαβίνι

Γκολ: 2' Σαλπιγγίδης (0-1), 72' Γεωργιάδης (1-1)

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρες, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (66' Ανάκογλου), Μπέλιτς (82' Τάντιτς), Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο (89' Κέρλα)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς (85' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (68' Κάτσε), Ζουέλα (43' Σαβίνι)

Ο αγώνας

Το 2011 ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, αφού μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε στις Σέρρες με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής επιθετικός δέχθηκε μία ωραία πάσα με το "τακουνάκι" από τον Αθανασιάδη και απέναντι από τον Ράντμαν δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 0-1.

Η επόμενη φάση (16') άνηκε και πάλι στον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη αυτή τη φορά να έχει ρόλο εκτελεστή. Αφού πήρε ωραία πάσα από τον Φωτάκη, απέφυγε τον Μαβενέ, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν, που εν τω μεταξύ είχε γλιστρήσει.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, αφού μόνο κάποια ξεσπάσματα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ "έσπαγαν" τη μονοτονία από το παιχνίδι κέντρου που έβλεπαν οι θεατές.

Μία τέτοια περίπτωση σημειώθηκε στο 34ο λεπτό, όταν και πάλι ο Αθανασιάδης βρήκε με το στήθος τον Σαλπιγγίδη, αλλά αυτή τη φορά, σε μία πιο δύσκολη ενέργεια, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σούταρε πάνω στον Ράντμαν.

Στο 43ο λεπτό, ο Φρανσίσκο Ζουέλα στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Μίρκο Σαβίνι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμα ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη, που είχε... ζαλίσει τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός επιθετικός μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι επιχείρησε να πασάρει στον Σαλπιγγίδη, αλλά ο Άλβαρες πρόλαβε την ύστατη στιγμή να διώξει πριν προλάβει ο "Σάλπι" να γίνει απειλητικός.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο Πανσερραϊκός δεν απείλησε ουσιαστικά ούτε μία φορά την εστία του Κώστα Χαλκιά, ο οποίος παρέμενε θεατής της αναμέτρησης.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ό,τι πιο βαρετό έχουμε παρακολουθήσει τη φετινή σεζόν, αφού οι δύο ομάδες έδειχναν ανήμπορες να φτάσουν έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Όλα αυτά συνέβαιναν για περίπου 25 λεπτά, δείχνοντας πως το ματς δεν θα αλλάξει εικόνα και ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το 1-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν αυτή τους τη νωθρότητα, αφού στο 72' ο Λεοζίνιο κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πεσμένος πάσαρε στον Γεωργιάδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Χαλκιά, μόλις στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιουργήθηκε από πλευράς γηπεδούχων.

Την απάντηση για τον ΠΑΟΚ προσπάθησε να δώσει ο Τσιρίλο, ο οποίος στο 84' με έναν "κεραυνό" από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει τον Ράντμαν, αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γεωργιάδης βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όταν δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, και πάλι ο Τσιρίλο θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του ΠΑΟΚ, όταν με νέο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Πάντως η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο φινάλε ο Μαβενέ σέντραρε από δεξιά, αλλά το σουτ του Τάντιτς δεν βρήκε στόχο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ