STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Καλλονή 2-0

Πανθρακικός - Καλλονή 2-0
INTIME SPORTS

Χάρις σε γκολ του Κάσες και του Χρήστου ο ανώτερος Πανθρακικός επιβλήθηκε της Καλλονής με 2-0. Με 10 από το 70' οι φιλοξενούμενοι που δεν παρουσιάστηκαν καλοί.

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπορεί η ομάδα της Κομοτηνής να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως, έπαιξε όσο χρειάστηκε προκειμένου να προσθέσει στη συγκομιδή της άλλους τρεις βαθμούς και να προσπεράσει στη βαθμολογία ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μη χάσετε σήμερα στις 21.30 την έκτακτη Super Ball για τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. Με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Έχοντας σε καλή μέρα τον Κάσες οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν δύο από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και παράλληλα την απερισκεψία του Φαρία, ο οποίος άφησε την ομάδα του με 10 από το 70' κι ενώ η Καλλονή πίεζε για την ισοφάριση.

Έτσι οι Μυτιληνιοί γνώρισαν μία ακόμη ήττα, την τέταρτη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που κανένα από τα ατού τους δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες προκειμένου.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κομοτηνής

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μαξίμ, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (86' Μακρυδημήτρης), Κάσες (77' Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνης (73' Εμπό), Ιγκόρ

ΚΑΛΛΟΝΗ (ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Βαλιός, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (69' Καζάκης), Λεοζίνιο (75' Γιουκάρης), Γκαρσία (83' Γκάσιτς), Περόνε

Γκολ: 54' Κάσες, 76' Χρήστου

Κίτρινες κάρτες: 22' Παπαγεωργίου, 44' Λαδάκης, 65' Μαξίμ / 14' Λεάντρο, 53' Φαρία, 55' Μανούσος

Κόκκινες κάρτες: 70' Φαρία

Δείτε το live, το οποίο επιμελήθηκε ο Αντώνης Τσιράκης

Ανασκόπηση

Ένα από τα χειρότερα 45λεπτα της φετινής Superleague έγινε στην Κομοτηνή, αφού το πρώτο ημίχρονο όχι μόνο δεν είχε ευκαιρίες, αλλά ούτε τελικές προσπάθειες. Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά αλλά μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η Καλλονή ισορρόπησε με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα παιχνίδι κέντρου, στο οποίο καμία ομάδα δεν έκανε τελικές προσπάθειες, ούτε έδειχνε ικανή να απειλήσει.

Επί της ουσίας όλο το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο μία καλή στιγμή, αυτή του 8ου λεπτού. Από το κόρνερ του Κάσες ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά, ο Σιδεράκης αιφνιδιάστηκε, αλλά κατάφερε να διώξει τη τελευταία στιγμή με την μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν δυο άστοχα σουτ, ενώ και το γυριστό του Ρομέου στο 43' έφυγε άουτ.

Γκολ, αποβολή και καλύτερο θέαμα...

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τον Πανθρακικό, ο οποίος μπήκε και πάλι δυνατά. Στο 54' ο Κάσες έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, πρόλαβε τον Σιδεράκη, ο οποίος έβγαινε, και με προβολή έκανε το 1-0.

Η Καλλονή στη συνέχεια ανέβηκε και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, όμως, στο 70' ο Φαρία αποβλήθηκε για αχρείαστο φάουλ στον χώρο του κέντρου. Αυτό, όπως ήταν λογικό, κόστισε στην ομάδα του, που έξι λεπτά μετά δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ του Κάσες ο Χρήστου χρίστηκε σκόρερ με διπλή προσπάθεια κι έδωσε έτσι αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ως το τέλος ήταν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους ένα ακόμη τρίποντο.

MVP της αναμέτρησης

Πέτυχε το πρώτο γκολ, από δικό του κόρνερ έγινε το 2-0, ενώ και το δοκάρι του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι από δική του εκτέλεση κόρνερ. Ο λόγος για τον Κάσες Χοσέ Μαρία που ξεχώρισε για μία ακόμη φορά.

Η απογοήτευση

Δεν υπήρχε παίκτης της που να ξεχώρισε. Λεοζίνιο και Μανούσος, από τους οποίους περιμένεις περισσότερα, δεν ήταν καλοί, όμως, αδύναμος κρίκος ήταν τελικά ο Φαρία λόγω της αποβολής.

Στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
6 Τελικές Προσπάθειες 9
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
0 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
1 Κεφαλιές 3
2 Αποκρούσεις 2
14 Επεμβάσεις 19
37 Κλεψίματα 40
13 Φάουλ 28
4 Οφσάιντ 2
6 Κόρνερ 4
69 Λάθη 66
8/30 Γεμίσματα 5/18
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ