STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-1
INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι με λίγες και καλές φάσεις, αλλά με πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερες κάρτες (εννιά τον αριθμό).

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 22ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Χουάν Μαρτιν, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έφερε το ματς στα ίσα στο 38".

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ(Λίνο 60'), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς(Γκαρσία 76'), Σαλπιγγίδης(Παπάζογλου 61').

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Κάστρο(Μπρέσκα 64'), Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας(Καπετάνος 89'), Μόνχε, Ζαραδούκας(Ρίκκα 58' ), Ψυχογιός.

Κάρτες: Ψυχογιός (κίτρινη 14'), Ελ Ζαρ (κίτρινη 25'), Μόνχε (κίτρινη 30'), Τόμας (κίτρινη 44'), Ζαραδούκας (κίτρινη 48'), Ρόκα (κίτρινη 63'), Βιεϊρίνια (κίτρινη 71') Μπουσαϊντί (κίτρινη 75'), Κοντρέρας (κίτρινη 81').

Σκόρερ: Χουάν Μάρτιον 22', Ίβιτς 38'.

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που έπεσε το πρωί και το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Το θέαμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν πολύ μέτριο, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός πως είχαμε πολλά νεύρα από τους παίκτες και των δυο ομάδων, με αποτέλεσμα τα σκληρά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Γκολάρες...

(0-1, 22')
Εκεί που δεν βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο ήρθε ένα απίστευτο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου να μας ξυπνήσει για τα καλά. Συγκεκριμένα μετά από μια γιόμα της άμυνας προς την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Χουάν Μάρτιν νίκησε τον Μαλεζά και του πήρε την μπάλα. Στη συνέχεια έκανε ένα φοβερό σουτ, με αποτέλεσμα να κρεμάσει το Κρέσιτς που βρισκόταν εκτός εστίας.



(1-1) Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε 16 λεπτά αργότερα και μετά από δυο καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Σαλπιγγίδη και τον ίβιτς. Τελικά ο Σέρβος άσος πήρε πίσω το αίμα του στο 38ο λεπτό, όταν μετά από καταπληκτική μπαλιά του Φωτάκη στην καρδιά της περιοχής του Βόλου πήρε την κεφαλιά, η οποία πήρε ωραία τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.



Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1, αλλά με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που είχε τα ηνία του αγώνα.

Πιέζει ο ΠΑΟΚ - Φάσεις ο Βόλος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που έβγαινε συνεχώς επικίνδυνα στην κόντρα. Στο 58ο λεπτό μάλιστα άγγιξε το γκολ, όταν ο Μόνχε χόρεψε τον Μπουσαϊντί και έβγαλε σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Μάρτιν να κάνει το κοντρόλ και το σουτ και τον Κρέσιτς να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν πολύ κακή με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, όμως οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν κλείσει ωραία τους διαδρόμους.





TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ