STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάρε δώσε με ελλείψεις

Πάρε δώσε με ελλείψεις

Έχοντας διανύσει ήδη τα μισά της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, το Sport24.gr εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι ομάδες τις Σούπερ Λιγκ και παρουσιάζει τις ελλείψεις που έχουν ακόμα στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Έλληνας ως γνωστόν τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να μην συμβεί και στο ποδόσφαιρο και δη στις μεταγραφές, αφού πέραν ολίγων εξαιρέσεων, οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ενώ άλλες δεν τον έχουν καλά καλά ξεκινήσει.

Το Sport24.gr αναλύει μια μια τις ομάδες, τις μεταγραφές τους και φυσικά το που έχουν ακόμα κενά που θα πρέπει να συμπληρωθούν.

** Η σειρά είναι βάση της περσινής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Επιτέλους αμυντικός!

Οι περσινοί πρωταθλητές δεν ήθελαν και πολλά στις μεταγραφές τους, πέραν ενός καλού κεντρικού αμυντικού (τον οποίο έψαχναν εδώ και δυο χρόνια) και φυσικά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Γκοβού και Μπουμσόνγκ είναι δυο πολύ ποιοτικές προσθήκες που με το καλημέρα έχει φανεί πως θα βοηθήσουν αρκετά το "τριφύλλι", αφού τους δοθεί πρώτα λίγος χρόνος. Η μόνη πινελιά που λείπει είναι ένας ακόμα επιθετικός, αφού μετά τον Σισέ υπάρχει το χάος.

Ολυμπιακός: Που είναι ο προπονητής οεο;

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις μεταγραφές τους με τις προσθήκες των Ντένις Ρόμενταλ και τον Άλμπερτ Ριέρα, όμως στη συνέχεια έμειναν από βενζίνη και ο Ολυμπιακός εκτός ευρωπαϊκών αγώνων.

Είναι φανερό πλέον πως η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται τουλάχιστον έναν αμυντικό μέσο που να "δαγκώνει", έναν επιθετικό γκολτζή, ενώ ένας μπαλαντέρ για τα άκρα της επίθεσης δεν θα χάλαγε κανέναν.

ΠΑΟΚ: Με την δύναμη της Τούμπας

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε μια εντυπωσιακή μεταγραφή με την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όμως είναι βέβαιο πως θα χρειαστούν περισσότερα για να επαναλάβει την περσινή πορεία η ομάδα.

Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων κυρίως στην άμυνα και στα χαφ είναι φανερή, ενώ μετά και το ματς με τον Άγιαξ, έγινε φανερή η ανάγκη ενός κεντρικού αμυντικού με ταχύτητα.

ΑΕΚ: Όσο έχουν κέφια οι Αργεντίνοι

Η Ένωση δεν έκανε καμία μεταγραφή εντυπωσιασμού, πέραν της επιστροφής των Δέλλα και Λυμπερόπουλου, αφού τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι για πολλά πολλά.

Οι ελλείψεις φανερές. Από την στιγμή που ο Αραούχο θα το γυρίσει στην ποιμενική ζωή στα

Άρης: Χρονιά Κούπερ

Η παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, αφού τα κενά των Αράνο και Νασούτι δεν έχουν καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως φαίνεται πλέον.

Έτσι λοιπόν ένας αριστερός αμυντικός και ένας ακόμα επιθετικός ποιότητας θα λύσουν τα χέρια του Αργεντινού προπονητή, βοηθώντας τον να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του.

Καβάλα: Καμιά μεταγραφή ρε παιδιά!

Η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος έκανε την έκπληξη και το καλοκαίρι, ξηλώνοντας την ομάδα που τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ποιοτική μεταγραφή και με δεδομένη την απογοήτευση της οικογένειας Ψωμιάδη, η σεζόν προβλέπεται δύσκολη...

Ατρόμητος: Donis rules

Ο Ατρόμητος έκανε μια μέτρια σεζόν, όμως η διοίκηση της ομάδας στήριξε τον Γιώργο Δώνη και πραγματοποίησε όλες του τος απαιτήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά οι Περιστεριώτες έχουν ακόμα πρόβλημα στο γκολ και η άμυνα στα φιλικά προετοιμασίας δείχνει επιρρεπείς στα λάθη.

ΑΕΛ: Σούζα στο νέο γήπεδο

Ο Γιάννης Παπακώστας έμεινε στον πάγκο και μαζί του ο Κώστας Πηλαδάκης σχεδιάζει μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Πέραν του Κανόμπιο οι βυσσινί δεν έχουν κάνει κάποια μεταγραφή που θα κάνει "γκελ" στον κόσμο, όμως αυτή αναμένεται να γίνει και να είναι στην επίθεση.

Πανιώνιος: Κάθε πέρσι και καλύτερα

Πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από τους κυανέρυθρους και πολλοί παίκτες κατώτερης ποιότητας ήρθαν στην θέση τους. Αν δεν γίνουν μεταγραφές ενδεκάδας, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα...

Ηρακλής: Ψάχνοντας λεφτά με το ρόπαλο

Τα δεδομένα είναι γνωστά. Πολλά οφειλόμενα, λίγα λεφτά και πολλά κενά στο ρόστερ. Το θέμα για τον Γηραιό δεν είναι ποιοι παίκτες θα έρθουν, αλλά το να μην χαθούν και άλλοι από το ήδη υπάρχον ρόστερ, χωρίς η ομάδα να αποκομίσει κάποιο όφελος.

Εργοτέλης: Με την ίδια συνταγή

Το μπάτζετ είναι μειωμένο, όμως η ομάδα είναι συμπαγής και δεν έχει πολλές αλλαγές στο δυναμικό της. Η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός δεξιού ακραίου με ποιότητα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αστέρας Τρίπολης: Νέα εποχή

Ο κορμός της ομάδας τα προηγούμενα τρία χρόνια αποτελεί παρελθόν, όμως στη θέση του ήρθαν παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρίες (βλ. Κερ, Μάρτινς). Παρόλα αυτά η έλλειψη ενός επιθετικού με τα στοιχεία του Τσέζαρεκ είναι φανερή.

Skoda Ξάνθη: Μια καραβιά παίκτες

Είναι έθιμο στην Ξάνθη κάθε καλοκαίρι να έρχονται ένα σορό παίκτες και οι μισοί από αυτούς να φεύγουν μέχρι τον Δεκέμβρη. Παρόλα αυτά η απόκτηση του Τζορτζ Μπόατενγκ ξεχωρίζει, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί παίκτες των "μεγάλων" ομάδων. Ένας επιθετικός και ένας δεξιός μπακ χρειάζονται πάντως.

Ολυμπιακός Βόλου: Άμυνα γρανίτης

Οι πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας ξεκίνησαν τις μεταγραφές τους από τον ανασταλτικό χώρο και αυτό φαίνεται πως θα τους βοηθήσει μέσα στην σεζόν. Η αλήθεια είναι όμως πως λείπουν παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα.

Κέρκυρα: Εποχή Στολτίδη

Ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου έκανε ήδη δυο πολύ δυνατές μεταγραφές με τους Στολτίδη και Επστάιν να είναι ποιοτικές προσθήκες. Τα κενά στην άμυνα ωστόσο αν δεν καλυφθούν γρήγορα, τότε θα το πληρώσει ακριβά η ομάδα.


Πανσερραϊκός: Λιοντάρια στην άμυνα

Όπως και ο Βόλος, έτσι και ο Πανσερραϊκός έχει ενισχύθει σημαντικά την άμυνα του, αφού η παραμονή στην κατηγορία ξεκινάει από τα μετόπισθεν. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο επιθετικός σκόρερ και δυο λύσεις στα άκρα του κέντρου.














TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ