STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στη... φάκα 52 λογαριασμοί

Στη... φάκα 52 λογαριασμοί

Σε μάνατζερ, παράγοντες, πρώην προπονητές και παίκτες φέρεται να ανήκουν οι 52 τραπεζικοί λογαριασμοί που δεσμεύτηκαν από τις Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για τα παράνομα κυκλώματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το κουβάρι που περιλαμβάνει τα παράνομα κυκλώματα που δρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει το τελευταίο διάστημα το ΣΔΟΕ, διαρκώς ξετυλίγεται, με τα νέα στοιχεία που αναδύονται στην επιφάνεια να είναι όλο και πιο αποκαλυπτικά.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", μάνατζερ, παράγοντες του ποδοσφαίρου, πρώην προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι από το χώρο του ιπποδρόμου φέρεται να είναι μεταξύ αυτών που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών για υποθέσεις που αφορούν την περίοδο 2002-2008 και για τις οποίες έχουν ήδη δεσμευτεί 52 τραπεζικοί λογαριασμοί.

Ουσιαστικά η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών είναι το δεύτερο βήμα στην υπόθεση που εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια του κράτους για πάταξη της φοροδιαφυγής, με το πρώτο βήμα να είναι η ανάσυρση παλαιότερων υποθέσεων που είχαν μείνει στο... συρτάρι επί σειρά ετών.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως μέσα σε όλα αυτά έχει βρεθεί και ένας παράγοντας ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση και εμφανίζεται πρόθυμος να δώσει στοιχεία στις Αρχές, με την προϋπόθεση να γλιτώσει ο ίδιος κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου.

Την ώρα μάλιστα που οι εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να ξεμπλέξουν αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και να ανακαλύψουν ποιοί συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου, παράγοντας φέρεται έτοιμος να το... σκάσει στο εξωτερικό.

Αυτό αναφέρει σήμερα στο αθλητικό της ένθετο η εφημερίδα "Τα Νέα", σύμφωνα με την οποία αυτό ακούγεται από ανθρώπους που τον γνωρίζουν, με τους ίδιους πάντα να θεωρούν ότι αν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα σημαίνει πως ο κλοιός έχει σφίξει απελπιστικά γύρω από το κύκλωμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ