STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League, αποχώρησε ο Μαρινάκης

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League, αποχώρησε ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Super League όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα για τις ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Το παρών έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποχώρησε μετά από μια ώρα.

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα για τις ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα στην συνεδρίαση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έμεινε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για μια ώρα περίπου και στην συνέχεια αποχώρησε.

H SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις από την 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Στο studio της εκπομπής ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος - Θέμης Καίσαρης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Super League υπήρξε ένταση και αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Χρήστο Παναγόπουλο, για το θέμα των τηλεοπτικών και των ανακοινώσεων αναφορικά με τη διαιτησία και τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τη δυσφορία του για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει λόγο για "παράγκες", "στημένους αγώνες" και άλλα, αλλά και για τη στάση του Παναθηναϊκού στο θέμα της δικαστικής διαμάχης Nova-ΣΚΑΪ, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει ταχθεί στο πλευρό του ΣΚΑΪ.

Τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν είναι το πρόγραμμα του Β' γύρου.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:1. Έγκριση Αγωνιστικού Προγράμματος Β' Γύρου.

2. ΠΣΑΠ - Σχέσεις με ποδοσφαιριστές.

3. Ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο (δηλώσεις – ανακοινώσεις) και μέτρα που δύναται να λάβει ο Συνεταιρισμός για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

4. Εξελίξεις στο θέμα δικαστικής διαφοράς μεταξύ FORTHNET – ΣΚΑΪ.

5. Ορισμός Εκπροσώπων της Super League στην Επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

6. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League.

7. Διάφορα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ