STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συννεφιασμένη... Κυριακή

Συννεφιασμένη... Κυριακή
Κοκότοβιτς, Δώνης, Νιόπλιας, Στόρε, Παπακώστας

Πέντε προπονητές παίζουν το... κεφάλι τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε μια σεζόν που από το ξεκίνημα της έχει αποδειχθεί "προπονητοφάγος"! Παπακώστας, Κοκότοβιτς, Δώνης, Στόρε και Νιόπλιας βρίσκονται υπό πίεση. Το Sport24.gr αναλύει...

Έξι προπονητές έχουν ήδη κουνήσει μαντίλι στις πρώτες έξι αγωνιστικές (δυο από αυτούς πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!) ενώ άλλοι πέντε φαίνεται πως ζουν με το πιστόλι στον κρόταφο, αφού σε ενδεχόμενες απώλειες των ομάδων τους το Σαββατοκύριακο η θέση τους θα γίνει επισφαλής.

Και οι πέντε ομάδες ξεκίνησαν με πολλούς στόχους και όνειρα, όμως οι τέσσερις έχουν απογοητεύσει τόσο σε θέαμα όσο και σε βαθμολογική συγκομιδή, ενώ στην άλλη έχουν αρχίσει οι μουρμούρες και οι παραιτήσεις για ένα... ημίχρονο.

Γιώργος Δώνης

Συννεφιασμένη... Κυριακή
INTIME SPORTS



Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει πραγματοποιήσει δυο εξαιρετικές μεταγραφές, βάση βιογραφικού, ένα προπονητή που συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν και έναν πρόεδρο που στηρίζει την ομάδα σε μια δύσκολη, για την εποχή, περίοδο.

Έξι αγωνιστικές μετά ο Ατρόμητος έχει μόλις έξι βαθμούς, τη χειρότερη άμυνα και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Η ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν απλά η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε και αν τον ερχόμενο Σάββατο ο Ατρόμητος κάνει νέα γκέλα με την Ξάνθη, τότε ίσως και να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Βέβαια ο κ. Σπανός δύσκολα παίρνει εν θερμώ αποφάσεις, ενώ το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη είναι αρκετά αλμυρό (κοντά τις 350.000 ευρώ μαζί με τους συνεργάτες του) οπότε πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Οι πληροφορίες λένε πάντως πως το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο...

Γιάννης Παπακώστας

Συννεφιασμένη... Κυριακή
INTIME SPORTS



Η ΑΕΛ και αν ξεκίνησε με τις καλύτερες των προθέσεων. Μεταγραφές "ονόματα", προπονητής που έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, νέο γήπεδο στα σκαριά (θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί κόσμο στις αρχές του Δεκεμβρίου) και έναν Κώστα Πηλαδάκη πάντα δίπλα στην ομάδα.

Οι πέντε βαθμοί ωστόσο μετά από έξι αγωνιστικές και τα μόλις 2(!) γκολ, που αποτελούν την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχουν φέρει τον Έλληνα τεχνικό σε δύσκολη θέση, παρά την στήριξη του κ. Πηλαδάκη.

Για κακή του τύχη, την Κυριακή η ΑΕΛ δίνει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αν οι βυσσινί χάσουν με κάτω τα χέρια, το κλίμα θα γίνει εκρηκτικό και ο Παπακώστας θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ματς ζωής ή θανάτου...

Νίκος Νιόπλιας

Συννεφιασμένη... Κυριακή
INTIME SPORTS



Ο Έλληνας τεχνικός ουσιαστικά πήγε να φύγει μόνος του μετά το ματς με τον Εργοτέλη, όμως στο τέλος επικράτησε η λογική (με την παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα) και τελικά παρέμεινε στον πάγκο των πράσινων.

Αυτές οι δυο εβδομάδες ωστόσο είναι πολύ δύσκολες για τον κ. Νιόπλια, αφού την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός παίζει με την Ρουμπίν Καζάν στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση ήττας, την Τετάρτη, οι πράσινοι δύσκολα θα προκριθούν ακόμα και στο Europa League,

Με δεδομένες τις μουρμούρες προς το πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια και δυο ενδεχόμενες ήττες σε τέσσερις ημέρες, η θέση του τεχνικού των πρασίνων γίνεται πολύ δύσκολη. Ακολουθεί και ο Ολυμπιακός μετά, οπότε...

Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Συννεφιασμένη... Κυριακή
INTIME SPORTS



Μπορεί ο Πανσερραϊκός να μετρά δυο θετικά αποτελέσματα στη σειρά, όμως μια ενδεχόμενη ήττα εντός έδρας με την Κέρκυρα θα φέρει την ομάδα αρκετά βήματα πίσω, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Οι πληροφορίες λένε πως κάποιοι μέσα στην ομάδα περιμένουν περισσότερα από τον Σέρβο τεχνικό, ενώ και ο ίδιος έχει παράπονα για το ρόστερ της ομάδας, το οποίο ουσιαστικά δεν είχε χρόνο να μοντάρει. Κυριακή κοντή γιορτή...

Μίκαελ Στόρε

Συννεφιασμένη... Κυριακή
Στόρε INTIME SPORTS



Η λογική λέει πως έχει φύγει και δεν το ξέρει, αφού σε περίπτωση που απομακρυνθεί ο Γιώργος Κιντής θα αποχωρήσει και ο Νορβηγός. Την Κυριακή ωστόσο έχει μια μεγάλη ευκαιρία να σώσει το... "τομάρι" του.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να φαίνεται δύσκολο, όμως η τραγική κατάσταση του Δικέφαλου, μπορεί να ανατρέψει το κλίμα εις βάρος του 35χρονου προπονητή.

Σε περίπτωση ήττας πάντως το διαζύγιο με τον Μίκαελ Στόρε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αν και ο ίδιος φαίνεται να μην το έχει καταλάβει.






TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ