STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το 13αρι του Σισέ

Το 13αρι του Σισέ
Δε σταματάει να σκοράρει ο Σισέ... INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε τα 13 γκολ σκοράροντας για πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα. Ο εκτελεστής του Ολυμπιακού και η παράδοση του Αθανασιάδη με την Λάρισα.

Με οδηγό τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε πλέον τα 13 τέρματα στην Σούπερ Λίγκα και ενώ συνολικά οι "πράσινοι" έχουν σημειώσει 23. Μάλιστα για πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις με την Κέρκυρα, τον Ηρακλή και την Λάρισα.

Το "τριφύλλι" είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα στις 13 πρώτες αγωνιστικές(σ.σ μία) ενώ εντός έδρας διατήρησε το αήττητο με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο έχει τρεις βαθμούς λιγότερους.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός γνώρισε την πέμπτη ήττα του εκτός έδρας και ενώ ακόμη μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Λύση από την άσπρη βούλα

Ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν ο τέταρτος εκτελεστής πέναλτι φέτος για τον Ολυμπιακό και ο πρώτος εύστοχος καθώς προηγήθηκαν οι Ριέρα, Ιμπαγάσα και Ντουντού που δεν είχαν σκοράρει. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν στην Καβάλα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια και ενώ πέρυσι δεν είχαν σκοράρει απέναντι στους "Αργοναύτες" που τους έκοψαν βαθμούς και στα δύο παιχνίδια(σ.σ 0-0).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η πρώτη με δέκα νίκες στο πρωτάθλημα ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 26 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 6. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες ενώ βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι μετά την 13η αγωνιστική, έχει δύο βαθμούς λιγότερους.

Η Καβάλα εξάλλου ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγώνες ενώ εντός έδρας πλέον ο απολογισμός της είναι τρεις νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Σε σχέση με πέρυσι μετά την 13η αγωνιστική έχει ένα βαθμό περισσότερο.

Η παράδοση του Αθανασιάδη

Τη δική του παράδοση έχει δημουργήσει με αντίπαλο την Λάρισα, ο Στέφανος Αθανασιάδης. Συγκεκριμένα είχε σκοράρει για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ στην πρώην έδρα της, το "Αλκαζάρ" το 2008, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και την Κυριακή βρήκε ξανά δίχτυα.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" νίκησε για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2006-2007 στην έδρα των Θεσσαλών και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ενώ βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο, έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους.

Η Λάρισα από την άλλη πλευρά γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ενώ αρνητικός είναι ο απολογισμός της εντός έδρας με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε σχέση με την περασμένη περίοδο μετά την 13η αγωνιστική έχει τρεις βαθμούς λιγότερους.

Χάνει δύναμη εκτός έδρας

Η ΑΕΚ συνεχίζει να χάνει έδαφος εκτός έδρας καθώς μετά και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ο απολογισμός της είναι μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο πάντως σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά τον περασμένο Απρίλιο.Η "Ενωση" σε σχέση με πέρυσι μετά την 13η αγωνιστική, έχει δύο βαθμούς περισσότερους.

Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη επί της ΑΕΚ στην έδρα του στα τελευταία εννέα παιχνίδια καθώς η τελευταία του επιτυχία ήταν το 1973 με 1-0. Παράλληλα στην έδρα του χάνει βαθμούς καθώς μετράει μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Πάντως έχει δύο βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο.

Ο Νέτο των...φάουλ

Ο Ντάρσι Νέτο έδωσε τη λύση στον Άρη και είναι αξιοσημείωτο ότι στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα και τους "κίτρινους", έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και όλα από εκτελέσεις φάουλ.

Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύονται στο σκοράρισμα καθώς έχουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με εννέα τέρματα. Εντός έδρας μετρούν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ενώ σε σχέση με την περασμένη περίοδο μετά την 13η αγωνιστική έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη ενώ εκτός έδρας εξακολουθεί να έχει καλύτερο απολογισμό απ΄ότι στην έδρα του με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε σχέση με πέρυσι μετά την 13η αγωνιστική, έχει τρεις βαθμούς λιγότερους.

Η...αναρρίχηση της Ξάνθης

Εντυπωσιακή πορεία διαγράφει η Ξάνθη το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 7η θέση. Οι ακρίτες σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους ενώ εντός έδρας μετρούν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.Μάλιστα έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά δύο μήνες καθώς προηγήθηκαν επτά αγώνες με έξι ισοπαλίες και μία νίκη. Εκτός έδρας μετράει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Του πάει το "Καυτανζόγλειο"

Ο Εργοτέλης συνέχισε την πολύ καλή παράδοση που έχει στο "Καυτανζόγλειο" κόντρα στον Ηρακλή καθώς για πέμπτη σεζόν δεν γνώρισε την ήττα. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί έχουν απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και ενώ ο "Γηραιός" μετράει μία μόλις νίκη το 2005.

Ο Ρομάνο σκόραρε για τρίτη φορά και μάζι με τον Λεάλ έχουν πετύχει τα 7 από τα 11 τέρματα της ομάδας τους. Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο, ο Εργοτέλης που διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό, έχει επτά βαθμούς λιγότερους.

Ο Ηρακλής παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ενώ στην έδρα του ο απολογισμός του είναι τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο έχει ένα βαθμό περισσότερο.

Ποτέ το Σάββατο...

Ο Πανιώνιος έχει αγωνιστεί φέτος, έξι φορές ημέρα Σάββατο στο πρωτάθλημα και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Εντός έδρας γνώρισε την τέταρτη του ήττα και ενώ όλες είναι με το ίδιο σκορ(0-1) όπως και οι τρεις νίκες του όμως.

Οι Νεοσμυρνιώτες με οκτώ γκολ διαθέτουν την χειρότερη επίθεση ενώ σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο έχουν οκτώ βαθμούς λιγότερους.

Η Κέρκυρα νίκησε μετά από πέντε παιχνίδια όπου μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία ενώ εκτός έδρας επικράτησε για δεύτερη φορά και ενώ ακόμη μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη της επιτυχία απέναντι στον Πανιώνιο στην μεγάλη κατηγορία καθώς στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ