STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Top 10 των ταλέντων

Το Top 10 των ταλέντων
Τάτος Φετφατζίδης

Το Sport24.gr έχει εντοπίσει τα μεγαλύτερα ταλέντα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που... ξεπετάχτηκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Superleague και τα παρουσιάζει.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή από το να ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο που δεν το έχει ο άλλος και είναι "δημιούργημα" σου.

Κάπως έτσι πάει και με τις μεταγραφές ή τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βγάζει μία ομάδα χωρίς να ξοδέψει φράγκο.

Εμείς μαζέψαμε τα δέκα καλύτερα ταλέντα της φετινής σεζόν και σας τα παρουσιάζουμε, βάση της απόδοσης, της ομάδας και της σταθερής παρουσίας τους στην βασική ενδεκάδα της εκάστοτε ομάδας.

Για πάμε να δούμε λοιπόν...

Νο.1: Αντώνης Λαδάκης - Αστέρας Τρίπολης (22 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
Λαδάκης INTIME SPORTS

Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, αφού αν και 22 χρονών έχει γίνει ο ηγέτης του Αστέρα στη μεσαία γραμμή.

Έχει αγωνιστεί και στα 14 παιχνίδια του πρωταθλήματος, όμως το πιο αξιόλογο γεγονός είναι πως αν και αμυντικός μέσος, έχει δεχθεί μόλις 3 κίτρινες κάρτες!

Δυναμικός, γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, έχει αντίληψη του χώρου και αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο πως θα τον χάσουμε γρήγορα από το πρωτάθλημα μας.

Νο.2: Γιάννης Φετφατζίδης - Ολυμπιακός (20 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
Φετφατζίδης INTIME SPORTS

Ο νέος... Μέσι του ελληνικού ποδοσφαίρου βάλθηκε να μας τρελάνει στην αρχή του πρωταθλήματος με την σπουδαία τεχνική κατάρτιση που τον διακρίνει.

Είναι νεαρός ακόμα, παίζει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που του παρέχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει σωστά και να διακριθεί.

Τους τελευταίους δυο μήνες ωστόσο έχει πέσει η απόδοση του και παίζει περισσότερο ως αλλαγή. Πρέπει λοιπόν να βάλει γρήγορα μυαλό και να στρωθεί στην δουλειά για να μην την πατήσει σαν τον πράσινο... Μέσι!

Νο.3: Ανδρέας Σάμαρης - Πανιώνιος (21 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
Μανιάτης Σάμαρης INTIME SPORTS

Στην ανάγκη λέει πιάνεσαι από όπου μπορείς. Βλέποντας λοιπόν ο Πανιώνιος πως η μεσαία γραμμή είναι για κλάματα, αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα νεαρό παιδί.

Τελικά για καλή τους τύχη εκεί στον Πανιώνιο ο Σάμαρης αποδείχθηκε εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πολυθεσίτης, καθόλου ερημοσπίτης, γρήγορος, έχει καλά πόδια και βγάζει και καμιά κάθετη μπαλιά.

Με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο ο νεαρός άσος είναι βέβαιο πως και θα βρει ρόλο στην ομάδα του και θα μάθει να δουλεύει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Νο.4: Ανδρέας Τάτος - Ατρόμητος (21)

Το Top 10 των ταλέντων
Τάτος INTIME SPORTS

Φέτος είναι η χρονιά του στον Ατρόμητο, αφού ο Γιώργος Δώνης έχει σκοπό να τον καθιερώσει στην ομάδα και να του δώσει ρόλο ηγέτη στη μεσαία γραμμή.

Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, μεγάλη αντίληψη του χώρου από τη μέση και μπροστά, ενώ έχει τη δυνατότητα να περνάει πολλές μπαλιές στους ακραίους και τους επιθετικούς.

Αν δουλέψει λίγο στη φυσική κατάσταση και δεν έχει νεκρά διαστήματα μέσα στα παιχνίδια, τότε είναι ένας από τους παίκτες που θα γίνει σφαγή για το ποιος "μεγάλος" θα τον αποκτήσει. Δουλειά όμως ε;

Νο.5: Δημήτρης Γιάντσης - Κέρκυρα (22 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
INTIME SPORTS

Παίζει σε μία μυστήρια θέση... Ούτε επιθετικός, ούτε μέσος, ούτε ακραίος. Θυμίζει δηλαδή λίγο τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που στα 35 του χρόνια κανείς δεν ξέρει που παίζει.

Γκολ δεν έχει πετύχει, όμως βοηθάει αρκετά την επιθετική ανάπτυξη της Κέρκυρας και μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με τους επιθετικούς.

Το καλό για τον 22χρονο άσο είναι πως δίπλα του έχει τον Άκη Στολτίδη, που μπορεί να του μάθει πολλά πράγματα για τη θέση τόσο στο κέντρο όσο και πιο μπροστά.

Νο.6: Θοδωρής Βασιλακάκης - Skoda Ξάνθη (22 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα του ήταν τραγωδία, όμως στη συνέχεια δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά στην ενδεκάδα.

Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει παντού. Κέντρο της άμυνας, κέντρο, στα άκρα της άμυνας, γενικά είναι ποδοσφαιριστής εργαλείο για ομάδες όπως η Ξάνθη.

Είναι γρήγορος παίκτης και λίγο σκληρός, όμως αν βελτιωθεί λίγο στην τεχνική κατάρτιση θα κάνει καριέρα σε ομάδες από τη μέση και πάνω.

Νο.7: Γιώργος Κατσικάς - Ηρακλής (20 ετών)

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΗ
Κατσικάς MOTIONTEAM

Μεγάλη αποκάλυψη. Ο Ηρακλής τον χρειάστηκε στα τελευταία παιχνίδια και ο νεαρός άσος τείνει να εξελιχθεί σε νέο Τάσο Κατσαμπή.

Δυναμικός, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και το καλό και σπάνιο για Έλληνα ποδοσφαιριστή, είναι πως δεν πετάει την μπάλα μακριά (κοινώς τσουρουκάς) όταν βρεθεί υπό πίεση.

Είναι από τη φουρνιά των ακαδημιών του Ηρακλή που έβγαλε καλά ταλεντάκια και αν τον προσέξουν θα πάρουν πολλά και σε αγωνιστικό επίπεδο αρχικά, αλλά και σε χρήματα αργότερα.

Νο.8: Λεωνίδας Αργυρόπουλος - Αστέρας Τρίπολης (20)

Το Top 10 των ταλέντων
Αργυρόπουλος INTIME SPORTS

Πολλοί αμυντικοί ρε παιδί μου... Τέλος πάντων, ο Αργυρόπουλος μαζί με τον Λαδάκη είναι οι Έλληνες παίκτες που δείχνουν πως ξεχωρίζουν στην ομάδα, μαζί με τον Φορτούνη φυσικά.

Πολύ μυαλωμένος ποδοσφαιριστής παίζει και στο κέντρο και στα άκρα της άμυνας, αλλά σε μεγάλη ανάγκη τον έχουμε δει και στο κέντρο.

Είναι νεαρός και ήδη οι φήμες λένε πως τον κοιτάζουν τόσο στον Πειραιά όσο και στην Παιανία μεριά. Για να δούμε...

Νο.9: Νίκος Ψυχογιός - Ολυμπιακός Βόλου (21 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
Ψυχογιός INTIME SPORTS

Ψυχω... μένος αμυντικός και αυτός, πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Σάκη Τσιώλη φέτος και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Στο μέλλον θα τον ξαναδούμε να παίζει σε πολλά παιχνίδια, ειδικά τώρα που ο Σανκαρέ δείχνει να είναι εκτός φόρμας.

Γρήγορος, δυνατός, βγαίνει πρώτος στην μπάλα, αλλά θα πρέπει να προσέξει λίγο το πως μαρκάρει. Που θα πάει θα μάθει μέσα από τα παιχνίδια...

Νο. 10: Χρήστος Χρυσοφάκης - Εργοτέλης (20 ετών)

Το Top 10 των ταλέντων
Χρυσοφάκης INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης για όσους δεν ξέρουν έχει ρίξει πολύ χρήμα τα τελευταία τρία χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου, με σκοπό από φέτος να αρχίζουν να παίζουν νεαρά παιδιά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χρυσοφάκης, που έχει καλή τεχνική κατάρτιση, πατάει περιοχή (πολύ σημαντικό), όμως του λείπει η σταθερότητα.

Θα πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος και περιμένουμε να δούμε αν θα δικαιολογήσει τις φήμες που τον ακολουθούν...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ