ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτές οι εφέσεις Μίσελ-Μόνχε

Δεκτές οι εφέσεις Μίσελ-Μόνχε
INTIME SPORTS

Δεκτές έγιναν οι εφέσεις του Μίσελ του Άρη και του Μόνχε του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές έναντι τριών που τους είχαν επιβληθεί πρωτόδικα.

Ό πρώτος είχε τιμωρηθεί για την αποβολή του στο παιχνίδι των "κίτρινων" με τον Πανσερραϊκό και ο δεύτερος για την αποβολή του στην αναμέτρηση της ομάδας της Μαγνησίας με την Καβάλα.

Πιο αναλυτικά: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

1. Έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, Περέιρα Μισέλ, κατά της υπ΄ αριθμ. 326/2-12-2010 απόφασης της ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ποινή δύο (2) αγωνιστικών και χρηματική ποινή 120 ευρώ (σε πρώτο βαθμό είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και 200 ευρώ, αγώνας Πανσερραϊκός-Αρης στις 27/11).

2. Έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Βιθέντε Μόνχε, κατά της υπ΄ αριθμ. 326/2-12-2010 απόφασης της ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ποινή δύο (2) αγωνιστικών και χρηματική ποινή 120 ευρώ (σε πρώτο βαθμό είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και 200 ευρώ, αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα στις 28/11)".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ