ΕΛΛΑΔΑ

Δραστηριοποιείται ο εισαγγελέας

Δραστηριοποιείται ο εισαγγελέας

Μετά τα δημοσιεύματα για στημένα παιχνίδια και διαιτητές που έχουν βγάλει αρκετά χρήματα από το Στοίχημα, οι εισαγγελείς φαίνεται πως ανέλαβαν δράση με σκοπό να διελευκανθεί η ιστορία.

Κάθε ημέρα που περνάει έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μια νέα καταγγελία από κάποια εφημερίδα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου που εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Αυτός είναι και ο λόγος που η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα.

Η αρχή έγινε με την συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο με τον προϊσταμένο του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπαλέρη, με σκοπό να συζητηθούν τυχόν περίεργα φαινόμενα στο ποδόσφαιρο και την διαιτησία.

Από εκεί και πέρα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κανελλόπουλος κάλεσε τον εκδότη της εφημερίδας "Το Ποντίκι" Αντώνη Δελατόλα, με σκοπό να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στο ρεπορτάζ που παρουσίασε και είχε να κάνει με γνωστό διαιτητή που έχει βγάλει 300.000 Ευρώ από παιχνίδια του Στοιχήματος.

Στη συνέχεια δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλοι δημοσιογράφοι, όπως και παράγοντες του ποδοσφαίρου που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και της ελληνική δικαιοσύνης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ