ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμές με Ελβετία

Δοκιμές με Ελβετία
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελβετίας στην πόλη Βίντερτουρ(20:30) με τον Γιώργο Γεωργιάδη να δοκιμάζει πρόσωπα ενόψει του αγώνα με τα Σκόπια τον Σεπτέμβριο.

Η Εθνική Ελπίδων κάνει πρόβα ενόψει της αναμέτρησης στις 4 Σεπτεμβρίου που είναι και η τελευταία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με νίκη θα επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα μπαράζ καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τερματίσει στην πρώτη θέση.

Απέναντι στην Ελβετία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης θα έχει την ευκαιρία να δει και κάποια νέα πρόσωπα όπως ο Φετφατζίδης, ο Μανωλάς και ο Λαγός.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Παπαδόπουλος Κυριάκος (Σάλκε), Ανάκογλου Δημήτρης (Πανσερραϊκός), Φετφατζίδης Γιάννης (Ολυμπιακός), Κατσικογιάννης Γιώργος (Ολυμπιακός), Μανωλάς Κώστας (ΑΕΚ), Αποστολόπουλος Βασίλης (Ατρόμητος), Παπάζογλου Θανάσης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης Στέφανος (ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης Βασίλης (ΠΑΟΚ), Δημούτσος Ελίνι (Παναθηναϊκός), Ιωαννίδης Γιώργος (Παναθηναϊκός), Γιάντσης Δημήτρης (Κέρκυρα), Αργυρόπουλος Λεωνίδας (Αστέρας Τρίπολης), Σκόνδρας Γιάννης (Ατρόμητος), Σιόβας Δημήτρης Πανιώνιος), Παπάζογλου Τάσος (Πανσερραϊκός), Στρατηλάτης Κυριάκος (Λεβαδιεακός), Γιακουμής Στέργιος (Αγροτικός Αστέρας).Διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χάτεγκαν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ