ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική νίκη με Γιάννου

Φιλική νίκη με Γιάννου
INTIME SPORTS

Με γκολ του Γιάννου στο 36', η Εθνική Ελπίδων νίκησε με 1-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της Νορβηγίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λουτράκι, παρουσία 2.500 φιλάθλων. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα και μόλις στο 2' δημιούργησε την πρώτη σημαντική ευκαιρία όταν οι Ταχτσίδης, Ανάκογλου και Βέλλιος δεν μπόρεσαν από κοντά να σκοράρουν, κάτι που συνέβη και στο 18' με τον Καραγκούνη καθώς ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Εστμπε πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του.

Η Εθνική σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 36΄, όταν ο Λαγός έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Γιάννου με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι Ελπίδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα όπως στα χαμένα τετ-α-τετ των Ταχτσίδη (52΄), Καρέλη (81΄, 90΄) και Χρυσοφάκη (90΄+2). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 70΄, με τον Σινγκ να μην μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Λοντίγκιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης.

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου (46΄ Λοντίγκιν), Λαγός (76΄ Λαμπρόπουλος), Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (46΄ Κατσικάς), Γκέντσογλου, Χρυσοφάκης, Ανάκογλου (69΄ Παληγεώργος), Γιάννου (59΄ Καρέλης), Ταχτσίδης (59΄ Φορτούνης), Καραγκούνης (46΄ Σοϊλέδης)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Εστμπε (46΄ Στούμπχαου), Νούρι (46΄ Χέντενσταντ), Νόρντβεϊτ, Στράντμπεργκ (46΄ Μπέργκε), Νίλσεν, Χένρικσεν, Εϊκρεμ (60΄ Ιμπραχίμ), Σινγκ, Γιόχανσεν (46΄ Ελαμπντελαουί), Μπέρβεν (76΄ Στοκέλιεν), Καστράτι (17΄ Κόνραντσεν)

"Η ομάδα έχει ταλέντο"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Γεωργιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: " Ήταν η πρώτη εμφάνιση μιας νέας ομάδας. Παρουσιάσαμε καλό θέαμα, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα όμορφο γκολ. Επιπλέον, η αμυντική μας λειτουργία ήταν άψογη, καθώς οι αντίπαλοί μας είχαν μόνο μια καλή φάση στο ματς. Πιστεύω ότι και αυτή η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο. Το επόμενο φιλικό είναι το Φλεβάρη και ελπίζω οι παίκτες μας να συμμετέχουν στα ματς των συλλόγων τους. Εμείς θα είμαστε κοντά τους και θα παρακολουθούμε την εξέλιξή τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ