ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρεμιέρα για Καφέ μετά από 8 χρόνια

Πρεμιέρα για Καφέ μετά από 8 χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Καφές θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του τραυματία Τζιόλη στη μεσαία γραμμή για το ματς με το Ισραήλ, με τον άσο της ΑΕΚ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής για πρώτη φορά μετά το... 2002.

Συγκεκριμένα, ήταν η αναμέτρηση με αντίπαλο την Αρμενία στο γήπεδο της "Λεωφόρου" στο δρόμο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα γήπεδα της Πορτογαλίας (προκριματικά Euro 2004), με εκείνο το ματς να λήγει 2-0 υπέρ της "γαλανόλευκης".

Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την Εθνική ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης (το πρώτο με δύσκολη γυριστή κεφαλιά και το δεύτερο με όμορφο σκαφτό πλασέ μέσα από την περιοχή), με τον Παντελή Καφέ να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, βλεποντας μάλιστα την ομάδα του να παίρνει το πρώτο "τρίποντο" μετά από τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Ισπανία και Ουκρανία.

Το εντυπωσιακό είναι επίσης ότι έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο 32άχρονος μέσος πήρε θέση στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό ματς: αυτή ήταν απέναντι στη Νότια Κορέα (21/1/2006) σε αγώνα των δύο ομάδων στη Σαουδική Αραβία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ