ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πρώτη" ενόψει Αυστρίας

"Πρώτη" ενόψει Αυστρίας
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το φιλικό της Τετάρτης με την Αυστρία στην Βιέννη. Κωνσταντόπουλος:"Τιμή η κλήση στην Εθνική".

Με νέα πρόσωπα ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Αυστρία στην Βιέννη.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας ήταν ένας από τους παίκτες στους οποίους έπεσαν τα φώτα. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης των "Φαιάκων" που κλήθηκε στη "γαλανόλευκη".

" Είναι τιμή για εμένα",είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Το κλίμα στην Εθνική είναι φανταστικό και έχουμε πολύ καλό σύνολο. Η Εθνική ομάδα έχει δυνατότητες, ταλέντο και νέους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα και έχουμε τις δυνατότητες να καταφέρουμε πολλά".

Για το φιλικό με την Αυστρία, ανέφερε:"Ο προπονητής θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να δοκιμάσουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και λιγότερο το αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πάμε για να κερδίσουμε".

Εξάλλου για τους αντιπάλους της "γαλανόλευκης" στα προκριματικά του "Euro 2012", είπε:" Το χάσμα των φαβορί με τα αουτσάιντερ έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Αν συνδυάσουμε τη συγκομιδή βαθμών με το καλό ποδόσφαιρο θα είναι ό,τι καλύτερο".

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ