ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαλπιγγίδης:"Στόχος οι έξι βαθμοί"

Σαλπιγγίδης:"Στόχος οι έξι βαθμοί"
INTIME SPORTS

Οι έξι βαθμοί αποτελούν τον στόχο της Εθνικής ομάδας στα προσεχή παιχνίδια με Λετονία(8/10) και Ισραήλ(12/10) όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην πρώτη συγκέντρωση της "γαλανόλευκης" ενώ ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Η νίκη αποτελεί μόνοδρομο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στους δύο επόμενους αγώνες για τα προκριματικά του "Euro 2012" κόντρα στην Λετονία(8/10) και Ισραήλ(12/10) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην πρώτη συγκέντρωση των διεθνών το μεσημέρι της Δευτέρας, τόνισε ότι στόχος είναι οι έξι βαθμοί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες , ειδικά εντός έδρας μετά και από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Γεωργία.

Ο διεθνής επιθετικός παράλληλα επεσήμανε ότι η "γαλανόλευκη" θα πρέπει να δει κάθε αγώνα ξεχωριστά ενώ ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου.

" Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε ακόμη οκτώ παιχνίδια. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας.


Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά γιατί ήδη έχουμε μία απώλεια τεσσάρων βαθμών. Πιστεύω ότι οι αποστάσεις έχουν μικρύνει. Η Λετονία είναι καλή ομάδα αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι καθαρά στα πόδια μας
", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας εξάλλου ανέφερε:" Τα στατιστικά είναι για εσάς τους δημοσιογράφους, στα γήπεδα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα το ότι δεν κερδίσαμε δεν είναι θετικό, αλλά έχουμε δρόμο και θα έρθουν οι νίκες.

Ευελπιστούμε ότι θα γίνει η αρχή στα προσεχή δύο παιχνίδια.Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο γιατί οι Ελληνες αγαπάνε την ομάδα και είναι πάντα εδώ".

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα ενσωματωθεί αργότερα την Δευτέρα στην αποστολή ενώ απόντας από την πρώτη συγκέντρωση ήταν και ο Αλέξανδρος Τζιόλης ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Σανταντέρ και θα ενσωματωθεί με μία μικρή καθυστέρηση στην αποστολή.


Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ