ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνάντηση με τους αρχηγούς

Συνάντηση με τους αρχηγούς
INTIME SPORTS

Συνάντηση αναμένεται να έχουν ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας με τους αρχηγούς της Εθνικής μετά από το θέμα που προέκυψε στην Εθνική ομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης ανακοίνωσης από τους διεθνείς.

Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που προέκυψαν.

Άλλωστε οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και σενάρια για προβλήματα στα αποδυτήρια στις σχέσεις μεταξύ κάποιων διεθνών, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα αρνητικό στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να συγκεντρωθεί στον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του "Euro 2012".


Παράλληλα όμως την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση των διεθνών παικτών με την οποία θα θελήσουν να τοποθετηθούν για όλα όσα ακούστηκαν.Για την ώρα πάντως δεν αναμένονται άλλες αποχωρήσεις και στόχος είναι να βρεθεί λύση άμεσα προκειμένου να μην συνεχιστεί και το κλίμα αυτό που έχει επιφέρει κλυδωνισμούς στις τάξεις της "γαλανόλευκης".

Ήδη πάντως το θέμα απέκτησε και διεθνείς διαστάσεις καθώς αναφορά στην αποχώρηση του Φάνη Γκέκα και το γεγονός ότι πρόκειται για την τρίτη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τους Αμανατίδη και Κυργιάκο, έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.


" Ο Γκέκας αποφάσισε να αποσυρθεί μόλις ανέλαβε την Ελλάδα ο Φερνάντο Σάντος, που πήρε τα «ηνία» από τον Ότο Ρεχάγκελ. Παράλληλα και το ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2012 δεν ήταν το αναμενόμενο για όλους στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα", αναφερόταν μεταξύ άλλων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ