ΕΛΛΑΔΑ

Λαβράκια βγάζει η έρευνα για τα ύποπτα!

Λαβράκια βγάζει η έρευνα για τα ύποπτα!

Η έκθεση του ΟΠΑΠ εμπλέκει παράγοντες και ομάδες που είναι αναμεμιγμένες στα ύποπτα που έχουν στηθεί για το στοίχημα παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ, σύμφωνα με έρευνες των δικαστικών αρχών.

Η εμπλοκή αυτή προκύπτει από την έκθεση που έχει στα χέρια της η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου, η οποία έχει ήδη αρχίσει να καλεί μάρτυρες για αυτή την υπόθεση.

Στην έκθεση του ΟΠΑΠ περιγράφεται ποια από τα ύποπτα παιχνίδια είχε φράξει ο Οργανισμός και δεν δεχόταν ποντάρισμα στο ελληνικό στοίχημα, ενώ υπάρχουν παράγοντες που έχουν σχέση με κάποιες από αυτές τις ομάδες που εμφανίζονται στον φάκελο της ΟΥΕΦΑ και οι οποίοι φέρεται ότι έχουν ποντάρει ονομαστικά ποσά σε αυτά τα ματς.

Η εισαγγελέας έχει στα χέρια της δύο φακέλους από την υπόθεση που της απέστειλαν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, και ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, την έκθεση του ΟΠΑΠ αλλά και το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την υπόθεση της φοροδιαφυγής στο ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα ήταν ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης και η εισαγγελέας πρόκειται να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους κατόπιν παραγγελίας που έχουν από το εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Από το εισαγγελικό γραφείο αναμένεται να περάσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά και ο Πέτερ Λιμάχερ που είχε συντάξει το φάκελο με τα ύποτα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου. Στα χέρια της εισαγγελέας Πρωτοδικών βρίσκονται 23 ύποπτα παιχνίδια.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ