ΕΛΛΑΔΑ

Λεμονής: "Δεν γνωρίζω για Πανιώνιο"

Λεμονής: "Δεν γνωρίζω για Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Σε τελευταίες του δηλώσεις ο Τάκης Λεμονής μίλησε για τον Ζεσουάλδο Φερέιερα, το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για τον φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πανιώνιου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάκη Λεμονή στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103.3".

Για το πότε θα τον ξαναδούμε σε πάγκο ομάδας:

" Σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Εγώ είμαι εδώ, ξεκουράζομαι αυτή την στιγμή κατά κάποιο τρόπο, είναι κάτι που το χρειαζόμουν και λίγο".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο :

" Δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί, δεν έχει συμβεί κάτι, τώρα το ακούω πρώτη φορά".

Για το πρωτάθλημα:

" Όλες οι ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερα, το επίπεδο των αγώνων τον τελευταίο μήνα που έχω γυρίσει και παρακολουθώ είναι σχεδόν το ίδιο, δεν έχει αλλάξει κάτι πάρα πολύ. Οι ομάδες τις κορυφές είναι στάνταρ, ψάχνονται ακόμα, γιατί είδαμε και πολλές αλλαγές προπονητών και στην κορυφή, αλλά το υλικό που διαθέτουν οι ομάδες είναι καλό. Άμεσα δεν μπορούν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αυτό ίσως θα συνέβαινε αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θα είχε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάτι, είναι πολύ νωρίς".

Για τον Φερέιρα:

" Τον γνωρίζω έχουμε συναντηθεί και δυο φορές. Είναι ένας πολύ αξιόλογος τεχνικός, έχει κάνει σπουδαία δουλεία ιδιαίτερα στην Πόρτο, όπου ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας ήταν πολύ καλός. Είναι ένας παράγοντας σημαντικός πλέον αν γίνει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι και θαυματοποιός ο άνθρωπος. Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι στον Παναθηναϊκό με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λίγκ κάτι το οποίο δημιουργεί φθορά στο πρωτάθλημα και επιπλέον κάποιοι παίκτες του αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες δυσκολίες που δεν πρέπει ελαφρά τη καρδία να τις παραβλέπουμε. Γιατί πέρσι ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα με το Νίκο Νιόπλια. Εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε να γίνουν τα πάντα πάρα πολύ γρήγορα, αυτή είναι η λογική που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο γι' αυτό και μίλησα για θαυματοποιός".

Για τον Ολυμπιακό:

Είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι δεν έχει Ευρωπαϊκά ματς και δίνει την ευκαιρία στον Βαλβέρδε, που ήρθε αργά στην ομάδα να δουλέψει περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει αυτός να παίζει η ομάδα. Αυτό που δείχνει είναι πως μάλλον είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο γιατί έχει καλή ομάδα, ποιότητα και αρέσει και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας".

Για την Εθνική ομάδα:

" Είναι μια νέα εποχή για την Εθνική ομάδα με την έλευση του Σάντος. Θέλω όμως να αναφέρω πως όσο στο τιμόνι της Εθνικής ήταν ο Ρεχάγκελ κατόρθωσε και έκανε πράγματα απίστευτα για τα ελληνικά δεδομένα. Σε κάποιους ίσως να μην άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας αλλά οι επιτυχίες που είχε η ομάδα μας έκαναν όλους πολύ υπερήφανους. Ο Σάντος θέλει να βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα, αυτό ήδη αρχίζει και φαίνεται από τις κλήσεις των παικτών στην Εθνική ομάδα που είναι κάτι διαφορετικό. Ο Ρεχάγκελ είχε έναν τρόπο σκέψης, έναν κορμό παικτών που εμπιστευόταν απόλυτα, αυτό του έδωσε επιτυχίες και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν σωστό. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να πούμε πως είναι λάθος η προσέγγιση του Σάντος. Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή η προσέγγιση αυτή και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε νέα παιδιά. Έχει καλό μέλλον η ομάδα και είναι θετικό πως στο ξεκίνημα του Σάντος η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα και αυτό μειώνει την πίεση που ασκείται στον κάθε προπονητή στο ξεκίνημα μιας νέας δουλείας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Σάντος γιατί θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και να μην είμαστε τρελαμένοι στην κριτική που ασκούμε".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ