ΕΛΛΑΔΑ

Μανωλάς: "Ο Κώστας έκανε να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ"

Μανωλάς: "Ο Κώστας έκανε να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μανωλάς μιλά για την παρουσία του Κώστα που... έσβησε τον Μέλμπεργκ, το ντέρμπι των αιωνίων και αναρωτιέται σε ποιους ανήκει τελικά η ΑΕΚ (video)

"Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, χρειάζεται πολλή δουλειά. Ο Κώστας βελτιώνεται καθημερινά. Είναι μικρός στην ηλικία, έχει απεριόριστα περιθώρια εξέλιξης. Δεν τα λέω επειδή είναι ανιψιός μου, τα λέω επειδή ξέρω τη θέση και τον ίδιο, ως χαρακτήρα και ως παίκτη", είπε αρχικά ο Στέλιος Μανωλάς για την εξέλιξη του ανιψιού του.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά στο "ΦΩΣ"

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ατού του;

"Είναι νικητής. Αν και μικρός, βγάζει ηγετικές ικανότητες και πληροί όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας παίκτης σε αυτή τη δύσκολη θέση σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το ότι έχει ξεχαστεί ο πολύ μεγάλος σέντερ μπακ που λέγεται Μέλμπεργκ είναι δύσκολο επίτευγμα και μεγάλη επιτυχία".

Για την εικόνα του Κώστα Μανωλά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

"Όταν ο Κώστας κάνει να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ, παίκτης του Ολυμπιακού από την Γιουβέντους, με κόστος για τον Ολυμπιακό 2 εκ. ευρώ το χρόνο, και καλύπτεις αυτό το κενό με ένα νέο ελληνόπουλο που κόστισε λίγα χρήματα, είναι μεγάλη επιτυχία. Τόσο για την ομάδα όσο και για τον παίκτη".

Ποια είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του;

"Υπάρχει ρήτρα, η οποία μάλιστα είναι πολύ υψηλή. Το παιδί μπορεί να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον Ολυμπιακό. Διότι αν συνεχίσει έτσι θα τον θέλουν ξένες ομάδες. Είναι μία εξαιρετική μεταγραφή δηλαδή που έγινε προς συμφέρον του Ολυμπιακού και προς συμφέρον του Κώστα"

Πως βλέπεις το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή;

"Ο Παναθηναϊκός έχει την έδρα και επίσης η αλλαγή προπονητή με τον ερχομό του Ρότσα τον έχει βοηθήσει. Δείχνει καλύτερη εικόα από πριν. Ο Ολυμπιακός όμως έχει καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τα ντέρμπι πάντως δεν έχουν φαβορί. Δεν πρέπει να προεξοφλείς. Και οι δυο ομάδες θα έχουν την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με την Άρσεναλ, είναι πιο κοντά στη νίκη".

Μανωλάς και ΑΕΚ

Ποιος φταίει για το κατάντημα της ΑΕΚ;

"Φταίνε οι άνθρωποι που διοίκησαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί είναι! Ξέρω εγώ ποιος έχει την ΑΕΚ; Ούτε αυτό δεν γνωρίζουμε σίγουρα. Όσοι είχαν την ομάδα στα χέρια τους τα τελευταία χρόνια και τη διοικούσαν, αυτοί ευθύνονται".

Και ο Ντέμης;

"Όλοι όσοι διοίκησαν Και ο Ντέμης έχει ευθύνη. Δεν είχε την ΑΕΚ στα χέρια τυ για σημαντικό χρονικό διάστημα; Το θέμα όμως τώρα είναι τι μπορεί να κάνει η ομάδα για να σωθεί. Αν σώζεται καταρχάς... "

Πιστεύεις ότι σώζεται;

"Δεν ξέρω ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία. Μπορεί και να σώζεται, μπορεί και να μη σώζεται... Εξαρτάται όμως τι ονομάζουμε σωτηρία... Το θέμα είναι λυπηρό, ο κόσμος είναι πολύ πικραμένος".

Για το πως θα σωθεί η ΑΕΚ, τόνισε:

"Για να σωθεί πρέπει να ενισχυθεί τον Γενάρη. Σε πολλές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ. Κυρίως επιθετικά. Για να σωθεί πρέπει να κάνει νίκες".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ