ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός οπαδός σε επεισόδια

Νεκρός οπαδός σε επεισόδια

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός, ύστερα από άγρια συμπλοκή οπαδών στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 30 άτομα συνεπλάκησαν λίγο μετά τις 3 τη νύχτα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο "ραντεβού" που είχαν δώσει για να λύσουν ποδοσφαιρικές διαφορές.

Τα δύο αντιμαχόμενα γκρουπ οπαδών (περίπου 15 άτομα το καθένα) έδωσαν μάχη με σώμα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος ενός 21χρονου οπαδού (άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν 26 ετών) από τα Μάλια ο οποίος δέχτηκε μαχαιριά, αλλά και να καταλήξουν δύο ακόμη στο νοσοκομείο "Βενιζέλειο".

Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά χωρίς να χρειαστεί να διακομιστούν σε νοσοκομείο για νοσηλεία, με την αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου να έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις συλλήψεις ύστερα από την αιματηρή αυτή συμπλοκή. Δείτε την είδηση και στο News247.gr!

Καμία ανησυχία για τους δύο τραυματίες

Ο Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου "Βενιζέλειο", Αντώνης Παπαδάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΈΡΑ ΣΠΟΡ" για το τραγικό αυτό συμβάν με τον θάνατο του νεαρού οπαδού, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι οι άλλοι 2 τραυματίες δεν έχουν κάτι το σοβαρό. O ένας μάλιστα πήρε εξιτήριο, ενώ ο άλλος έχει κάταγμα στα πλευρά.

Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

"Ο νεαρός οπαδός έφτασε στο νοσοκομείο στις 03.55, όχι όμως με το ΕΚΑΒ. Είχε χάσει ήδη τη ζωή του, εμείς διαπιστώσαμε απλά το θάνατό του.

Είχε δύο μαχαιριές. Η μία ήταν στον αριστερό θώρακα, πιθανότατα μάλιστα ήταν η θανατηφόρ, και η άλλη στην κοιλιά.

Τα τραύματα των άλλων 2 οπαδών ήταν επιφανειακά. Ο ένας θα πάρει εξιτήριο από στιγμή σε στιγμή ενώ ο άλλος έχει θλάση κνήμης και νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου".

Ο υπουργός Π. Γερουλάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε πως " δεν είναι αθλητική βία, κάποιοι κρύβονται πίσω από χρώματα ομάδων” και δυστυχώς απλά διαπίστωσε πως “δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αν δεν σταματήσει πρώτα μέσα στο γήπεδο η βία δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε και τη βία έξω".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ