ΕΛΛΑΔΑ

Στην εισαγγελία τα "στημένα"

Στην εισαγγελία τα "στημένα"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε την Πέμπτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία γίνεται γνωστό πως ο Πάνος Μπιτσαξής διαβίβασε στα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης τα έγγραφα της UEFA για 15 ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, έδωσε τα έγγραφα για 15 ύποπτα ματς στην Εισαγγελία, τον ΣΔΟΕ και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία.

Να σημειωθεί πως τα έγγραφα αφορούν 4 ομάδες που την περσινή σεζόν έπαιζαν στην Superleague, 8 από την Β' Εθνική και μία από την Γ'.

Η ανακοίνωση: "Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, τη Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, έγγραφα της UEFA, που αφορούν 15 ποδοσφαιρικούς αγώνες των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων, οι οποίοι διεξήχθησαν το 2010 και που φέρονται με διάφορους βαθμούς υπόνοιας, ως προσυνεννοημένοι. Τα παραπάνω έγγραφα παραδόθηκαν στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Με την ως άνω αναφορά, ζητήθηκε η ποινική διερεύνηση των εγκληματικών πράξεων που ενδεχομένως έχουν τελεστεί.

Τα έγγραφα της UEFA αφορούν 4 ομάδες, οι οποίες κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 αγωνίζονταν στη Super League, 8 ομάδες που αγωνιζόντουσαν στην Β’ Εθνική Κατηγορία και 1 ομάδα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ