ΣΤΗΜΕΝΑ

Ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης

Ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Διαβάστε στο Sport24.gr την δήλωση του.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Σταύρου Ψωμιάδη για τα στημένα παιχνίδια και αμέσως μετά ο ανακριτής αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ο πρόεδρος της Καβάλας δεν μπορεί να φύγει εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα υπάρχει και εγγύηση από την πλευρά του ύψους 800.000 ευρώ.

Από αυτές τις 800.000 ευρώ, οι 250.000 είναι σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό με δέσμευση της περιουσίας του.

"Με μπλέξανε χωρίς να φταίω"

Ο Σταύρος Ψωμιάδης στη συνέχεια αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μαζί με την αδελφή του και το μόνο το οποίο είπε προς τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους ήταν η ατάκα: " Με μπλέξανε χωρίς να φταίω"

"Διαπομπεύτηκε ένας άνθρωπος..."

Δηλώσεις έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Ψωμιάδη, Χρήστος Μυλωνόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει πλέον λόγο να μην παραδοθεί:

" Ο Σταύρος Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας άνθρωπος διαπομπεύτηκε σε μία υπόθεση που όπως προκύπτει δεν φέρει μεγάλη ευθύνη και δεν συμμετείχε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά. Ενα παιδί 27 ετών διαπομπεύτηκε έτσι.

Θεωρώ πως αυτό το γράμμα της ΟΥΕΦΑ το ύποπτο παιχνίδι ήταν το Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα. Μία ομάδα της τρίτης Εθνικής. Τι θα λέγαμε αν έβρισκε μπροστά της την Μπαρτσελόνα.

Δεν έχει λόγo τώρα να μην παραδοθεί ο κ. Ψωμιάδης".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ