ΣΤΗΜΕΝΑ

Νέα έρευνα στο σπίτι του Μπέου

Νέα έρευνα στο σπίτι του Μπέου

Διαβάστε στο Sport24.gr τι βρήκαν οι Αρχές στην συμπληρωματική έρευνα που έγινε στο σπίτι του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και σε αυτά των Ζαβαντία, Τσακογιάννη, Καρακούλια και Ντότση.

Στη δημοσιότητα έδωσε το εισαγγελικό τμήμα τα ευρήματα από τη συμπληρωματική έρευνα που έγινε στα σπίτια των Αχιλλέα Μπέου, Δημήτρη Ζαβαντία, Γιώργου Τσακογιάννη, Βασίλη Καρακούλια και Θανάση Ντότση στο πλαίσιο της υπόθεσης με τα στημένα παιχνίδια.

Γενικότερα, σε όλα τα σπίτια στα οποία έγινε έρευνα, βρέθηκαν πολλές επιταγές και λογαριασμοί σε διάφορες τράπεζες, αλλά και σημειώσεις με στήλες και καταστάσεις, στοιχηματικού περιεχομένου (εισπράξεις, τζίρος, ονόματα κτλ).

Στο σπίτι του Μπέου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν πολλές επιταγές και και μια χειρόγραφη κατάσταση με τηλεφωνικά νούμερα, ποσά και ονόματα.

Στου Τσακογιάννη βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει για μεταφορά ενός αυτοκινήτου, πάρα πολλές κάρτες τράπεζας, 40 πινακίδες αυτοκινήτων, λίστες με νούμερα επιταγών κ.ά.

Στην οικία του Καρακούλια πολλά φύλλα Α4 με πίνακες και ονόματα, πληρωμές, τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, έντυπα μεταφοράς χρημάτων μεγάλων ποσών (40.000 ευρώ και άνω), φωτοαντίγραφα δελτίων στοιχήματος ΟΠΑΠ, εκκαθαριστικά, 44 δελτία ΟΠΑΠ με κέρδη από 60 έως 6.000 ευρώ, βιβλιάρια τραπέζης, επιταγές, λαϊκά λαχεία, πάρα πολλά βιβλιάρια σε τράπεζες κ.ά.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη έρευνα είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων:

  • Δύο (2) πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
  • Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
  • Μεγάλος αριθμός κουπονιών «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διάφορα ποσά

Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα της Αστυνομίας στην πρώτη έρευνα που έκανε στα σπίτια των συλληφθέντων για τα στημένα παιχνίδια.

Αχιλλέας Μπέος: Βίος και πολιτεία

Ο Κώστας Καίσαρης ιχνηλατεί τη διαδρομή του Αχιλλέα Μπέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγο πριν περάσει το Γραφείο του Ανακριτή. Τα χέρια φουρναρόξυλα, η πιτσαρία στη Νέα Υόρκη, ο ΛεΠα, οι μάχες με την παράγκα, οι φίλοι κι οι εχθροί...

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ